Βραβεύσεις Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α στα μέλη του

Διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αθλητών Αγόνων Αυτοκινήτου (Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α)  την Τετάρτη 19 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του καφεστιατορίου “Φεγγαρόπετρα” εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στα μέλη του συνδέσμου.

Αρκετά μέλη έδωσαν το παρών τους, και η  εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συνδέσμου Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α Πρόδρομο Προδρόμου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Αφότου αναφέρθηκε στα πλάνα τους για την νέα χρονιά και τους στόχους τους συνδέσμου, μετά από ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη συνεδρία με πολλά και σημαντικά θέματα για συζήτηση.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας και τις ανταλλαγές απόψεων είχαμε την βράβευση των αθλητών μελών του, τα οποία είχαν συμμετοχή στο φετινό Cyprus Rally, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.  Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πλακέτες οι οποίες προσφέρθηκαν στην εκδήλωση ήταν ότι πιο όμορφο είδαμε εδώ και αρκετό καιρό. Με το πέρας της βράβευσης των μελών είχαμε την βράβευση των προέδρων του Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α, από την πρώτη μέρα διμηυργίας του συνδέσμου οι οποίοι είναι οι Κώστας Γεωργίου Chips, Πάμπος Λαό και Πρόδρομος Προδρόμου. Η ιστοσελίδα μας τίμησε το πρώτο Κυπριακό πλήρωμα του Cyprus Rally Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου και παράλληλα τιμήθηκε από τον Κ.Σ.Αθ.Α.Α για την προσφορά της στα πρόσωπα των συνεργατών της Στάθη Ευσταθίου, Κούλλη Κυριάκου και Μιχάλη Κοντογιώργη. Αυτή η τιμητική διάκριση είναι και η πρώτη που παίρνει η ιστοσελίδα smracingnews.com στη μέχρι σήμερα παρουσία της στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους ευχαριστούμε πολύ.

Μετά την τελετή βράβευσης, ακολούθησε δεξίωση με καλή διάθεση και πειράγματα από του παρευρισκόμενους, σε μια από τις πιο ωραίες εκδηλώσεις που είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α για την εξαιρετική διοργάνωση δίνοντας του την υπόσχεση ότι εκδηλώσεις σαν αυτή θα μας βρουν συνοδοιπόρους, διότι ένας δυνατός σύνδεσμος είναι δύναμη για τον αθλητή (οδηγό και συνοδηγό), τους πρωταγωνιστές του μηχανοκίνητου αθλητiσμού.