Διήμερος Αγώνας Enduro 11-12 Μαΐου

Το διήμερο 11-12 Μαΐου η Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Περιφέρειας Μοσφιλωτής θα διοργανώσει διήμερο αγώνα Enduro. Η πρώτη μέρα θα διεξαχθεί αποκλειστικά στο βουνό και η δεύτερη με την στήριξη του Δήμου Ιδαλίου θα διεξαχθεί στην κοίτη του ποταμού Γυαλιά.

Η φετινή έκδοση είναι η ίδια με πέρυσι όσον αφορά τον αγώνα, όπου οι αναβάτες θα εκκινούν με ωράριο και σε περίπτωση προάφιξης ή καθυστερημένης άφιξης στο Σ.Ε.Χ θα υπάρχουν ποινές χρόνου. Μία σημαντική διαφορά είναι ότι το Σάββατο η διαδρομή είναι μία ενώ η απλή διαδρομή θα είναι μεγαλύτερη, αυξάνοντας έτσι την πρόκληση για τους αναβάτες, με την στρατηγική να παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Για να προσμετρήσει κάποιος στα αποτελέσματα πρέπει να αγωνιστεί και τις δυο μέρες, τόσο στο βουνό όσο και στην διαδρομή που θα χαρακτεί από τους διοργανωτές στην κοίτη του ποταμού Γυαλιά. Το τέλος του Σαββάτου θα βρει τις μοτοσυκλέτες σταθμευμένες στο park ferme στην πλατεία παρά τον ποταμό Γυαλιά και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή όπου αναμένετε μεγάλη προσέλευση από πλευράς θεατών, αφού οι γέφυρες θα κλείσουν για την τροχαία και έτσι θα υπάρχει απρόσκοπτη θέαση τόσο από τις όχθες του Γυαλιά όσο και από τις δυο γέφυρες.

Περισσότερες πληροφορίες/λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε κατοπινό στάδιο και για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να αποταθείτε στο 99593727 (Νικηφόρος).