Έξη σημαντικές βραβεύσεις για την Hyundai!

Η Hyundai κυριάρχησε στα ετήσια βραβεία Auto Express New CarAwards, κατακτώντας έξη διακρίσεις, περιλαμβανομένης εκείνης του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς” για το νέο ηλεκτρικό IONIQ 5. Το IONIQ 5 κέρδισε επίσης τη διάκριση “Εταιρικό Αυτοκίνητο Μεσαίου Μεγέθους” και το “Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο Πολυτελείας”. Τέλος, τιμήθηκε για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του, με το βραβείο της ομώνυμης κατηγορίας. Οι κριτές του Auto Express τίμησαν ακόμα το Tucson, ως το “Καλύτερο SUV Μεσαίου Μεγέθους” και το i20 N ως το “Καλύτερο Hot Hatchback”.

Υποψήφια στα ετήσια βραβεία του Auto Express είναι όλα τα μοντέλα που εισάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Την απόφαση για τις βραβεύσεις, που χρονολογούνται από το 1993, παίρνουν τα έμπειρα μέλη της επιτροπής ειδικών οι οποίοι διενεργούν τις δοκιμές στα νέα μοντέλα, υπό την καθοδήγηση του αρχισυντάκτη Steve Fowler.

“Όταν αντικρύσαμε για πρώτη φορά το πειραματικό Concept 45, τον πρόδρομο του IONIQ 5, γνωρίζαμε ότι το τελικό προϊόν θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο”, σχολίασε ο Steve Fowler. “Το IONIQ 5 έχει όλα εκείνα τα στοιχεία σχεδιασμού, ποιότητας και ασφάλειας, που του χαρίζουν την πρωτοπορία”, συνέχισε.

Η φουτουριστική εμφάνιση του IONIQ 5 βασίζεται στην τεχνολογία Electric Global Modular Platform (E-GMP), η οποία επιτρέπει ταχεία φόρτιση, μεγαλύτερη ακτίνα κυκλοφορίας, εξαιρετικό κράτημα και μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο. Μια πραγματικά πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία. Το IONIQ 5 μπορεί να φορτίσει 10 – 80% σε μόλις 18 λεπτά. Έχει δυνατότητα επιτάχυνσης 0-100χλμ/ώρα σε μόλις 5,2 δευτερόλεπτα και ακτίνα κυκλοφορίας 480 χιλιόμετρα.

Όσο για το Tucson, o Steve Fowler δήλωσε: “To Tucson είναι το ιδανικό SUV για την εποχή μας”. Οι δοκιμαστές εντυπωσιάστηκαν από τη σειρά κινητήρων του νέου μοντέλου και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Επιπρόσθετα, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το ελκυστικό και άνετο εσωτερικό του και την ποιότητα κατασκευής του.

“Το σήμα Ν στο i20, έρχεται να καθιερωθεί στο μυαλό εκείνων που απολαμβάνουν ιδιαίτερα την οδήγηση”, σχολιάζει το Auto Express. “Το νέο i20 N προσφέρεται για οδική απόλαυση και βάζει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο των οδηγών”.