Rally Italia Sardegna-Day 3: Όλο και πιο κοντά στο στόχο

Ο Thierry Neuville με Hyundai συνεχίζει να προηγείται στο ράλι Σαρδηνίας μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης μέρας. Ο Βέλγος άντεξε στην πίεση του Jari-Matti Latvala, καταφέρνοντας μάλιστα να μεγαλώσει τη μεταξύ τους διαφορά στα 16 δευτερόλεπτα, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη δεύτερη νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Φιλανδός όσο και αν προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά δεν τα κατάφερε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι απαγορευτική για την υπόθεση νίκη. Η τελευταία μέρα του αγώνα περιλαμβάνει μόλις σαράντα αγωνιστικά χιλιόμετρα και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα.

Στην τρίτη θέση εξακολουθεί να βρίσκετε ο Sebastian Ogier ο οποίος κατάφερε να βγει αλώβητος από τη μάχη που είχε με τους Andrea Mikkelsen και Mads Ostberg καθώς και οι δυο αποχώρησαν μετά που χτύπησαν τα αυτοκίνητα τους σε πέτρα. Τις αποχωρίσεις των δυο εκμεταλλεύτηκε ο Dani Sordo περνώντας στην τέταρτη θέση, έχοντας πίσω του τους Ott Tanak και Hening Solberg στην π¨εμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία WRC 2 είχαμε ανακατατάξεις καθώς στην πρώτη θέση πέρασε ο Teemu Suninen μετά τις αποχωρήσεις των Umperto Scandola και Esapekka Lappi. Ανοικτή είναι η μάχη για τη δεύτερη θέση με τους Kopecky και Fuchs να τους χωρίζουν μόλις δύο δευτερόλεπτα.
Ο αγώνας ολοκληρώνετε αύριο με τέσσερις ειδικές διαδρομές και μένει να δούμε αν ο Thierry Neuville καταφέρει να κρατήσει πίσω του τον Jari-Matti Latvala.

Στάθης Ευσταθίου

Φωτογραφίες: Στάθης Ευσταθίου