Παγκύπριο πρωτάθλημα motocross – Έκτος αγώνας: Preview

Προ των πυλών βρίσκετε ο έκτος αγώνας για το παγκύπριο πρωτάθλημα motocross ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα MXPRO στην Ποταμιά την Κυριακή 2 Απριλίου. Τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα έβαλαν φωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς ο Λάμπρος Τσαγγαράς οδηγεί πλέον την κούρσα του πρωταθλήματος στην κατηγορία ΜΧ1 με τον Γιώργο Παπαλοϊζου να βρίσκετε δεύτερος ένα μόλις βαθμό πίσω. Η μάχη των δύο στην Ποταμιά αναμένεται με αγωνία από τους φίλους του motocross καθώς τρείς αγώνες πριν το τέλος όλα είναι ανοικτά όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Μιχάλης Πάμπουκκας έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον αγώνα. Στη δεύτερη θέση βρίσκετε ο Αντρέας Γεωργίου ενώ ανοικτή είναι η τρίτη θέση την οποία κατέχει μέχρι στιγμής ο Μάριος Πάμπουκκας. Ένα βαθμό πιο πίσω είναι ο Γιώργος Βαρνάβα ο οποίος σε περίπτωση που μαζέψει περισσότερους βαθμούς θα περάσει αυτός τρίτος.

Ο Μάριος Μούσκου στην κατηγορία ΜΧ3 είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να τον κοντράρει τη φετινή χρονιά. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Νεόφυτος Κανάρης ο οποίος δεν απειλεί και δεν απειλείτε με τον Ντίνο Θεοδώρου να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η απουσία λόγο τραυματισμού του Γιώργου Σιδερένιου στον προηγούμενο αγώνα έφερε ανακατατάξεις στην κατηγορία MX3 OVER. Ο Νικηφόρος Κουρρής πέρασε επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα με τους Αρτέμη Καρατσιόλη και Γιώργο Σάββα να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία ΜΧ4 ο Άριστος Γεωργίου προηγείται στη βαθμολογία με 236 βαθμούς. Η αντεπίθεση που ξεκίνησε ο Νεόφυτος Τσαγγαράς στους δυο τελευταίους αγώνες απόδωσε καρπούς, καθώς η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 12 βαθμούς και η υπόθεση πρωτάθλημα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Τρίτος εφτά βαθμούς πίσω από τον Τσαγγαρά είναι ο Αδάμος Μανώλη ο οποίος διεκδικεί επι ίσοις όροις μια θέση ψηλότερα στη βαθμολογία.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και για το πρωτάθλημα στην κατηγορία ΜΧ4 είναι ο Βίκτωρας Ζαχαρία ο οποίος μετρά το απόλυτο στη φετινή σεζόν. Δεύτερος στη βαθμολογία είναι ο Χρίστος Κιμήτρη και τρίτος ο Αριστόδημος Έλληνας.

Τέλος στην μικρότερη κατηγορία, την ΜΧ65, ο Αντώνης Γεωργίου είναι αυτός που προηγείται στη βαθμολογία με 180 βαθμούς όμως η μάχη για το πρωτάθλημα παραμένει ορθάνοικτη. Ο Σπύρος Γιάγκου ακολουθεί με 179 βαθμούς και ο αγώνας την Κυριακή είναι αμφίρροπος. Τη νίκη η οποία θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά θα ψάξει ο Δομίνικος Κολοκάσης οποίος βρίσκετε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας 15 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο.

Ο αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 10 και να ολοκληρωθεί γύρω στις 4 το απόγευμα.