Η Yamaha δεν θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Rossi στο Misano

Η Yamaha ανακοίνωσε ότι δεν θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Valentino Rossi, για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου στο Misano.

Ο Rossi θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστο ένα μήνα μετά που ο Ιταλός έσπασε το πόδι του σε προπόνηση motocross  την περασμένη εβδομάδα, χάνοντας τον αγώνα στο Misano αλλά και τον επόμενο στο Aragon σε δύο εβδομάδες.

Αλλά αντί να βρει αντικαταστάτη του 38χρονου, η Yamaha επιβεβαίωσε ότι στον αγώνα θα τρέξει με μόνο μια εργοστασιακή συμμετοχή, αυτή του Maverick Vinales αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μένει να δούμε εάν η Yamaha αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Rossi για τον αγώνα στο Aragon, εάν ο επτά φορές πρωταθλητής παραμείνει κλινήρης μέχρι τον αγώνα της Ισπανίας όπως αναμενόταν.

Ο δοκιμαστής της Yamaha Katsuki Nakasuga, ένας βετεράνος με πέντε αγώνες MotoGp από το 2011, θα είναι διαθέσιμος να τρέξει στο πλευρό του Vinales καθώς δεν συμπίπτει ο αγώνας με το All-Japan Superbike race εκείνη την εβδομάδα στον οποίο συμμετέχει.

Ο 36χρονος Nakasuga δεν θα μπορέσει να βρεθεί και στον αγώνα στο Misano, καθώς θα διαγωνίζεται στον αγώνα στο Autopolis.