1st Limassol Motor Show & Motion –Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, η Επίσημη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1stLimassol Motor Show& Motionστις 11:30στο Diamante blu Café – Restaurant, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Οι Διοργανωτές παρουσίασαν τους χορηγούς, τους εκθέτες και όλες τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Στην συνέχεια τον χαιρετισμό του απεύθυνε ο Χρυσός Χορηγός, η εταιρεία Texaco Havoline με εκπρόσωπο της την κα. Μαρία Βασιλειάδου  η οποία ανάφερε ότι και οι ίδιοι θα έχουν διαδραστική παρουσία με δώρα, εκπλήξεις και νέα προϊόντα.

Ο κος  Γιώργος Ιερείδης, εκπρόσωπος της εταιρείας Wurth που είναι ο Χορηγός της εκδήλωσης, ανάφερε ότι πέρα από τον περίπτερο τους, έχουν φέρει αποκλειστικά για το 1stLimassolMotorShow&Motionτην επίσημη μασκότ της Wurthγια να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και για να μοιράσει δώρα.

Παρόν στην έκθεση θα είναι και το Κυπριακό Μουσείο Κλασικού Αυτοκινήτου το οποίο θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο του αιώνα, το FORD T, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να συνεισφέρουν στην ενίσχυση του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Μοντέλα καινούργιων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, ποδηλάτων, αγωνιστικώναυτοκινήτων και πολλά άλλα εκθέματα θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του 1stLimassolMotorShow&Motion.

Τα εγκαίνια του 1stLimassol Motor Show & Motion θα τελεστούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κο Μάριο Δημητριάδη μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού, κο. Νίκο Νικολαϊδη.

Η έκθεσηθαείναι ανοικτή από την Παρασκευή στις 18:00μμ μέχρι τις 22:00μμ και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00πμ μέχρι τις 22:00μμ, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.limassolmotorshow.com