WRC Poland 2017– Μέρα τρίτη: Μάχες μέχρι τελικής πτώσης!!

Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας στην Πολωνία θα κριθεί στο τελευταίο μέτρο καθώς, οι Neuville και Tanak μάχονται για τη νίκη μέχρι τελικής πτώσης. Οι δυο τους είναι οι μοναδικοί που έμειναν στη διεκδίκηση της αυτής καθώς ο τρίτος διεκδικητής Yari-Matti Latvala αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να αποχωρίσει από τον αγώνα.

Neuville και Tanak εναλλάσσονταν σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην πρώτη θέση, με τον οδηγό της Hyundai παρά το γεγονός ότι είχε κλαταρισμένο ελαστικό στη 16η ειδική, εντούτοις κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να κλείσει τη μέρα πρώτος, 3.1 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Tanak.

 

Ο οδηγός της M-Sport κέρδισε μια ειδική σήμερα, είναι συνεχώς κοντά στον αντίπαλο του και αύριο θα τα δώσει όλα με στόχο να πετύχει τη δεύτερη του νίκη στο θεσμό. Η εγκατάλειψη του Latvala, προβίβασε τον Hayden Paddon τρίτο και χωρίς να απειλεί η να απειλείτε είναι σε θέση βάθρου το οποίο αν έρθει θα δώσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Τέταρτος είναι ο Sebastian Ogier ο οποίος και σήμερα ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο πέρασμα από τις ειδικές με προβλήματα που τον ανάγκασαν να χάσει χρόνο. Στη 12η ειδική διαδρομή είχε σκασμένο ελαστικό και έξοδο από την οποία κατέστρεψε την εμπρός αεροτομή με αποτέλεσμα να τον περάσει ο Dani Sordo. Μετά την ανασυγκρότηση επιτέθηκε, παίρνοντας πίσω τη θέση ανοίγοντας τη μεταξύ τους διαφορά στα 11 δευτερόλεπτα. Έκτος βρίσκετε ο Suninen και έβδομος ο Lefebvre ενώ την πρώτη οκτάδα συμπληρώνει ο Mads Ostberg.

Ο Ole Veiby συνεχίζει να προηγείται στην κατηγορία WRC2, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά του από τον δεύτερο Tidemand. Την τρίτη θέση εξακολουθεί να κατέχει Quentin Gilbert ο οποίος δεν απειλεί και δεν απειλείτε.

Thierry Neuville η Ott Tanak; Τον νικητή θα τον μάθουμε αύριο μετά το πέρας των τεσσάρων ειδικών της τελευταίας μέρας.