Red Bull-Συνεχίζουν Verstappen και Ricciardo

Συνεχίζουν στη Red Bull και το 2017 οι Max Verstappen  και  Daniel Ricciardo. Ο επικεφαλής της ομάδας Cristian Horner  ανέφερε ότι οι δυο τους αποτελούν το ιδανικό δίδυμο, καθώς κάθε σεζόν τα πάνε ολοένα και καλύτερα.

Ειδικά ο Ολλανδός έχει κλέψει και με το παραπάνω τις εντυπώσεις, όχι μόνο για την πρώτη του νίκη στην πρώτη του εμφάνιση με τους «κόκκινους ταύρους», αλλά και λόγω της οδηγικής του συμπεριφοράς, η οποία δείχνει ωριμότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. «Θα έχουμε το πιο συναρπαστικό οδηγικό δίδυμο στο γκριντ.

Είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπουμε την εξέλιξη του Max Verstappen, καθώς μεγαλώνει από πλευράς εμπειρίας, πεποίθησης και ηλικίας όντας μόλις στα 19. Και για μένα ο Daniel Ricciardo ήταν ο οδηγός της χρονιάς πέρυσι. Έχει κάποιες εξαιρετικές αποδόσεις, με την πεποίθησή του να είναι υψηλή.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτεροι οδηγοί από τους δικούς μας στις προσπεράσεις», ανέφερε ο επικεφαλής της RB, ο οποίος έκανε λόγο για σχέση μεγάλου και μικρού αδερφού. «Είναι ένα είδος μεγάλου και μικρού αδερφού. Είναι καλό δίδυμο και διασκεδάζουν», πρόσθεσε. Όσον αφορά ποιος θα είναι ο μεγάλος και ποιος ο μικρός, αν τα υπολογίσουμε με βάση την ηλικία, τότε θα μιλάμε για Ricciardo και Verstappen, αντίστοιχα.