MXGP: Ο Clément Desalle παραμένει στην Kawasaki

Η ομάδα της Monster Energy Kawasaki επιβεβαίωσε ότι ο Clément Desalle θα παραμείνει στην ομάδα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζοντας έτσι μαζί και το 2020 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross.

Ο Βέλγος είναι ένας από τους αναβάτες που αγωνίζονται “εντός έδρας” με την Monster Energy Kawasaki και την προηγούμενη βδομάδα μαζί με τον Julien Lieber επισκέφτηκαν την ομάδα στο Lommel. Και οι δυο αναβάτες οι οποίοι εξακολουθούν να αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τα μέλη της ομάδας όπως επίσης και με καλεσμένους κατά τη διάρκεια του διημέρου. Μαζί τους ήταν και ο Tommy Searle ο οποίος αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση καθώς τραυματίστηκε στο δεξί χέρι στις δοκιμές στον της Τσεχίας μια βδομάδα νωρίτερα.

Αυτή τη βδομάδα ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Clément Desalle για να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της KRT, Thierry Chizat Suzzoni, όπως επίσης και με τον αγωνιστικό διευθυντή στην Ευρώπη Steve Guttridge για να υπογράψει το συμβόλαιο του για την ερχόμενη σεζόν καθώς όλα τα μέρη ήθελαν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

«Ποτέ δεν είχα αμφιβολία για το μέλλον μου. Ξέρω που θέλω να είμαι και τι να περιμένω. Για μένα δεν υπήρχε λόγος να σταματήσω την καριέρα μου λόγω του τραυματισμού μου. Νοιώθω πολύ καλά όταν προπονούμε σε διάφορα αθλήματα και εξακολουθώ να έχω μεγάλο κίνητρο. Ξέρω ότι όταν το επίπεδο των αντιπάλων μου είναι ψηλό εγώ εξακολουθώ να μπορώ να παλεύω για τη νίκη και όταν είμαι στην εκκίνηση στόχος μου είναι πάντα η νίκη. Επίσης νοιώθω πολύ καλά με την ομάδα. χρειάζεται πάντα μια καλή ομάδα και καλή μοτοσυκλέτα για να μπορείς να κερδίζεις και τα έχω όλα αυτά στην KRT όπου μου προσέφεραν εξαιρετικές συνθήκες εργασίας», εξήγησε ο Desalle.