Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα τρέξουν στο Rallye Deutschland

Η Hyundai Motorsport επιβεβαίωσε τα τρία πληρώματα που θα αγωνιστούν στον αγώνα στην έδρα της ομάδας, το Rallye Deutschland, τον δέκατο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι (WRC) της FIA.

Το τρίο των πληρωμάτων της ομάδας για τη Γερμανία θα είναι οι Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen / Anders Jæger-Amland και ο Dani Sordo / Carlos del Barrio.
Όπως πάντα, η επιλογή έγινε με βάση τη φιλοσοφία της ομάδας να τρέξει στον αγώνα με την καλύτερη δυνατή επιλογή οδηγών, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ο επικεφαλής της ομάδας Andrea Adamo δήλωσε: “Αφού είδαμε τους πρόσφατους αγώνες και έχοντας προβλέψει για το τελικό στάδιο της χρονιάς, πιστεύουμε ότι οι Thierry/Nicolas, Andreas/Anders και Dani/Carlos θα μας δώσουν την ισχυρότερη ομάδα για τη Γερμανία.

Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μου και έμεινα έκπληκτος από τις τελευταίες παρουσίες των πληρωμάτων κατά το πρώτο μισό της χρονιάς. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, να μας βάλουν σε θέση να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα μας για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών “.

Το Rallye Deutschland είναι ο πρώτος ασφάλτινος αγώνας από το Tour de Corse στα τέλη Μαρτίου, το οποίο κέρδισε ο Neuville. Ο αγώνας απέχει λίγες μόνο ώρες με το αυτοκίνητο μακριά από το αρχηγείο στο Alzenau της Hyundai Motorsport και θα διεξαχθεί στις 22-25 Αυγούστου.