Η Hyundai Motorsport είναι έτοιμη να μεταβεί στην ηλεκτρική εποχή

Η Hyundai Motorsport ξεκίνησε τις εργασίες της για το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σε ένα συναρπαστικό νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για την εταιρεία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το αυτοκίνητο, το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Alzenau της Γερμανίας, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση την ημέρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (IAA) στη Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο.

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση συνεχίζει την ανάπτυξη της Hyundai Motorsport, η οποία έχει καθιερωθεί σε αγώνες ράλι και πίστας από τις αρχές του 2012. Η ομάδα με πολλαπλές νίκες στο WRC, τώρα στην έκτη της χρονιά, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος κατασκευαστών σε μια απίστευτη μάχη.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα επιτυχημένο τμήμα Racing Customer, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 για να αναπτύξει τα ανταγωνιστικά i20 R5, i30 N TCR και Veloster N TCR, αυτοκίνητα που μεταξύ άλλων κατέκτησαν νίκες και πρωταθλήματα σε αγώνες του αυτοκινηταθλήματος σε όλο τον κόσμο.

Τις πρώτες εικόνες του νέου αυτοκινήτου μπορείτε να τις δείτε σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai Motorsport, παρουσιάζοντας μας ένα δείγμα για το τι θα δούμε στην επίσημη του παρουσίαση τον επόμενο μήνα.

Hyundai Motorsport Goes Electric – Hyundai Motorsport 2019

Time to power up!Ready to meet our latest project?The first electric race car from Hyundai Motorsport is almost ready.All will be revealed at IAA.

Gepostet von Hyundai Motorsport am Dienstag, 6. August 2019

Αντικατοπτρίζοντας την κίνηση προς την υβριδική τεχνολογία και την ηλεκτροκίνηση στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει αποδειχθεί σε νέο έδαφος τα τελευταία χρόνια με την εισαγωγή ηλεκτρικών υβριδικών σειρών και κανονισμών. Αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο υπόσχεται να παρουσιάσει τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεων της Hyundai, τα διαπιστευτήριά της για την πράσινη τεχνολογία και το αμείλικτο πάθος της για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο επικεφαλής της ομάδας Andrea Adamo δήλωσε: “Μια νέα εποχή ξεκινάει στην Hyundai Motorsport. Για πολλούς μήνες, η ομάδα μας στο Alzenau εργάζεται σκληρά για ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό όχημα και σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τους καρπούς αυτών των προσπαθειών μας. Υποσχόμαστε αυτό να αποτελέσει ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία μας, μια φυσική επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που συνδέεται άμεσα με τις τρέχουσες τάσεις και τις καινοτομίες στην ευρύτερη αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος να περιμένουμε, όλα θα αποκαλυφθούν στην IAA στη Φρανκφούρτη στις αρχές Σεπτεμβρίου. ”