Ο Πάμπος Λαός συνοδηγός στο Ράλλυ Ακρόπολις με τον Πέτρο Παντελή

Ο πολύπειρος συνοδηγός Πάμπος Λαός, πρωταθλητής Ράλι και νικητής στο Cyprus Rally το 2007 θα είναι ο συνοδηγός του Πρωταθλητή το 2019 Πέτρου Παντελή στο επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί το τετραήμερο 9-12 Σεπτεμβρίου.

Μετά που χώρισαν οι δρόμοι των Παντελή-Χριστοδούλου τις προηγούμενες μέρες, η εξέλιξη αυτή άφησε τον οδηγό του Citroen DS3 R5 χωρίς συνοδηγό και η επιλογή του Πάμπου Λαού είναι ίσως η ιδανικότερη ένεκα και των περιστάσεων για να καθίσει στο δεξί μπάκετ.

Για τον έμπειρο Πάμπο Λαό τα Ελληνικά χώματα δεν είναι άγνωστα αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και πιο συγκεκριμένα στο Ράλλυ Φθιώτιδος και πάλι στο πλάι του Πέτρου Παντελή.

Ήδη το πλήρωμα ετοιμάζει βαλίτσες καθώς οι μέρες για τον αγώνα πλησιάζουν. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το πλήρωμα θα είναι στην Ελλάδα  και από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα κινούνται σε ρυθμούς Ακρόπολις καθώς θα γίνουν οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών και ακολουθεί ο πολύ δύσκολος και σκληρός αγώνας ο οποίος φέτος προσμετρά στο WRC.