Ανανέωσε ο Herlings με την ΚΤΜ

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jeffrey Herlings υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την εργοστασιακή Red Bull KTM και έτσι θα παραμείνει στους πορτοκαλί για ακόμα τρία χρόνια, μέχρι το τέλος του 2023.

Ο 25χρονος Ολλανδός υπέγραψε τη συμφωνία παραμονές του Βρετανικού αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, εναρκτήριου του παγκοσμίου πρωταθλήματος MXGP 2020. Αυτή θα είναι η τέταρτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και η εντέκατη συνολικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όλες με την εργοστασιακή ομάδα της Red Bull KTM.

Ο Herlings από το 2010 μετρά 86 νίκες στις δυο κλάσεις που αγωνίστηκε ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012, 2013 και 2016 στην ΜΧ2 και ακολούθως στεύθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία MXGP το 2018 με τις ΚΤΜ 250SX-F και KTM 450 SX-F αντίστοιχα.

Αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου ο Herlings είπε: «Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Είμαι μαζί με την ΚΤΜ από το 2009 και με τη λήξη αυτού του συμβολαίου θα μετρούμε μαζί 15 χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραμείνω στην πορτοκαλί οικογένεια και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Pit Beirer και την υπόλοιπη ομάδα, καθώς αυτό ξεκίνησε από την αρχή όταν ήμουν 14 χρονών. Είμαι ευλογημένος που θα μπορέσω να το κάνω για ακόμα τρία χρόνια, τέσσερα μαζί με αυτή τη χρονιά που θα ξεκινήσει. Επίσης είναι καλό που όλα ξεκαθάρισαν πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο όπου ξεκινά η νέα σεζόν στο MXGP. Η ΚΤΜ είναι στην καρδιά μου και είναι η οικογένεια μου. Είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύονται και πιστεύω πολύ σε αυτούς, στη μοτοσυκλέτα και στους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου. Θα αγωνίζομαι μαζί τους μέχρι να γίνω 28 και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευελπιστώ ‘ότι θα ακολουθήσουν και άλλες χαρούμενες μέρες».