Toyota Supra: Η πρώτη που θα φτάσει Αμερική θα δημοπρατηθεί

Μάχη αναμένεται να γίνει για την πρώτη Toyota Supra που θα πουληθεί στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, καθώς θα βγει στο «σφυρί».

Στις 19 Ιανουαρίου λοιπόν του 2019 ο οίκος Barrett-Jackson θα δημοπρατήσει την πρώτη νέα Supra παραγωγής, η οποία θα διατεθεί στην Αμερική μετά από είκοσι χρόνια και για το λόγο αυτό θα έχει αριθμό πλαισίου 20201, ενώ θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους. 

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα Supra θα αποκαλυφτεί πλήρως στις 14 Ιανουαρίου 2019 στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ. Η πρώτη Supra που θα πατήσει στην Αμερική και θα δημοπρατηθεί θα είναι βαμμένη με γκρι χρώμα, τα καλύμματα των πλευρικών της καθρεπτών θα είναι κόκκινα και οι τροχοί της θα έχουν ματ μαύρη απόχρωση.

Στο εσωτερικό της θα τοποθετηθούν κόκκινες δερμάτινες ταπετσαρίες αλλά και μια πλακέτα από ανθρακόνημα που θα αναγράφει ότι είναι η πρώτη νέα Supra στην Αμερική. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα έσοδα από την εν λόγω δημοπρασία θα διατεθούν στην Αμερικανική Ένωση για την Καρδιά και στο Ίδρυμα Bob Woodruff, το οποίο στηρίζει συγγενείς θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή:motori.gr