Η M-Sport ετοιμάζει πρόταση για τον Sebastian Ogier

Το αφεντικό της ομάδας Malcom Wilson στοχεύει να εντάξει στο δυναμικό της M-Sport τον πρωταθλητή Sebastian Ogier, προορίζοντας τον για το νούμερο ένα οδηγό της ομάδας. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μετά την  αποχώρηση της Volkswagen από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι έμεινε χωρίς ομάδα και ο Malcom Wilson προσπαθεί να τον πείσει ότι το μέλλον του είναι με αυτοκίνητο Ford.

Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο για αυτόν ούτως ώστε να κατακτήσει τον πέμπτο του τίτλο, είπε ο Wilson και πρόσθεσε ότι ήδη είναι σε συζητήσεις με τον Ogier προσπαθώντας να τον πείσει να υπογράψει. Δεν είναι μυστικό ότι πάντα ήταν το νούμερο ένα οδηγός στις προτιμήσεις μου. Φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία το 2011 και θα κάνω τα πάντα ούτως ώστε αυτή τη φορά να υπογράψει.Σε ερώτηση αν υπάρχουν πλάνα για να οδηγήσει το νέο Fiesta ο Ogier, ο Wilson είπε: Αυτό είναι κάτι που έχουμε συζητήσει, αλλά ακόμα είναι δεσμευμένος με τη Volkswagen και πρέπει να περιμένει να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά για να ξέρει ακριβώς τι θα κάνει.

malcolm-wilson-1

Ο Wilson παραδέχτηκε ότι η ξαφνική αποχώρηση της Volkswagen τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τα πλάνα του ως προς την συμπλήρωση της ομάδας με οδηγούς. Οι Ott Tanak και Eric Camilli προορίζονταν να είναι οι οδηγοί της πρώτης ομάδας και ο Elfyn Evans να συμμετάσχει με τη θυγατρική DMACK.

Ξαφνικά είμαστε σε συζητήσεις για το ποιος θα οδηγά τα αυτοκίνητα μας την ερχόμενη χρονιά και οι ανακοινώσεις θα γίνουν το πιθανότερο την ερχόμενη βδομάδα είπε ο Wilson.Η ανακοίνωση της αποχώρησης της Volkswagen μας δίνει μια χρυσή ευκαιρία την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τους Ogier/Ingrasia ούτως ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.