Το νέο FIAT Scudo είναι ο απόλυτος συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας για τον επαγγελματία

Η Fiat είναι μια μάρκα με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στο χώρο των εμπορικών μοντέλων. Fiorino, Doblò, Scudo και Ducato είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν μοναδικές λύσεις στον επαγγελματία προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ευρυχωρίας και ευελιξίας. Το νέο Fiat Scudo συνεχίζει αυτή την παράδοση εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σιγουριά μιας ολοκαίνουργιας και εγγυημένης επιλογής με την αξεπέραστη αξιοπιστία της Fiat Professional.

Ικανό, εξελιγμένο και οικονομικό, το FIAT Scudo είναι ένα πολυεργαλείο με υψηλή αξία και συμφέρουσα τιμή, που επιτρέπει στον επαγγελματία να κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά, αποδοτικά και χωρίς άγχος.

To νέο Scudo διαθέτει δύο φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες πετρελαίου 1.5 και 2.0 λίτρων τελευταίας τεχνολογίας. Οι υψηλές αποδόσεις σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζουν ισχυρές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ακόμα και όταν κινείται υπό το πλήρες ωφέλιμο φορτίο των 1.033 kg που αποτελεί το όριο για την έκδοση αμαξώματος L2. Παράλληλα, προσφέρεται και σε έκδοση αμαξώματος L3. O χώρος φόρτωσης και των δύο εκδόσεων κυμαίνεται από τα 5,8 m3 έως τα 6,6 m3.

Πέρα από ικανός συνεργάτης, το νέο FIAT Scudo είναι και ένας γενναιόδωρος συνοδοιπόρος στην εργασιακή καθημερινότητα, με πλούσιο εξοπλισμό που υπερτερεί εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. Μεταξύάλλων περιλαμβάνει: οθόνη αφής 10” με δυνατότητα συνδεσιμότητας ΑΑ/ΑC, αισθητήρες παρκαρίσματος, High Beam Assist, Automatic on/off headlight control, Rain-sensitive windscreen wipers, Intelligent Speed Assistance, Lane Keeping Assist, Advance Emergency Braking System, Driver Attention Alert και πολλά άλλα.

To νέο Scudo είναι πανέτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επαγγελματίες ενώ αξίζει να αναφέρουμε και την εγγύηση των 5 ετών ή 150.000 km για τα μηχανικά μέρη.