Πέτρος Παντελή-Πάμπος Λαός: Νέα χρώματα στο Citroen εν όψη Ράλι Ακρόπολις

Ο Πέτρος Παντελή είναι ένας οδηγός που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ακολουθεί το Ράλι Ακρόπολις, αγωνιζόμενος τόσο στις εκδόσεις ERC όσο και στην επιστροφή του αγώνα στο WRC.

Μαθημένος πλέον από τον δύσκολο αγώνα, γνωρίζει το μυστικό ούτως ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις ενός από τους πιο σκληρούς γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Παντελή θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά με το Citroen DS3 R5 και στο μπάκετ του συνοδηγού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται ο Πάμπος Λαός.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του αγώνα το DS3 άλλαξε όψη και το πλήρωμα παρουσίασε τα νέα χρώματα στον χώρο εξυπηρέτησης στην Λαμία. Η εταιρία PSALTIS AUTO PARTS, διαχρονικός χορηγός και υποστηρικτής του πληρώματος, επέλεξε αλλαγή στα χρώματα του αυτοκινήτου το οποίο μέχρι πρότινος “φορούσε” τα χρώματα της SKF.

Πλέον, το livery άλλαξε και στις ειδικές του αγώνα θα φαίνεται το MANNOL το οποίο έχει δεσπόζουσα θέση στο πλάι του Citroen, στο μπροστά μέρος αλλά και στο πίσω.

Με τις τελευταίες πινελιές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά να έχουν ολοκληρωθεί, το δίδυμο επικεντρώνετε στον πολύ δύσκολο αγώνα όπου έχει σαν κυριότερο στόχο τον τερματισμό και γιατί όχι ένα καλό αποτέλεσμα.