Δημήτρης Παρέλλης/Ανδρέας Παπανδρέου: Πρώτη συμμετοχή σε Ράλλυ Ακρόπολις

Ένα από τα Κυπριακά πληρώματα που θα αγωνιστούν στο επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολις είναι ο Δημήτρης Παρέλλης με συνοδηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Και για τους δυο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν σε Ακρόπολις και πάνε στον αγώνα για να μαζέψουν εμπειρίες και γιατί όχι να δουν και τα όρια τους απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό.

Πρώτα όμως πρέπει να δεθούν σαν πλήρωμα καθώς είναι η πρώτη φορά που θα καθίσουν μαζί σε μπάκετ αγωνιστικού.

Μιλώντας για αγωνιστικό, οι Παρέλλης/Παπανδρέου θα τρέξουν με το καινούργιο δικίνητο Renault Clio της Renault Spain. Το τετρακύλινδρο Clio είναι 1,330 cc και αποδίδει 180 ίππους, ενώ είναι εξοπλισμένο με πεντατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων Sequential από την Sadev.

Ο Δημήτρης Παρέλλης είχε μόνο λίγα λεπτά πίσω από το τιμόνι του Renault Clio και με τον χρόνο να πιέζει όλα θα γίνουν επι Ελληνικού εδάφους.

Το πλήρωμα θα δοκιμάσει σε Ελληνικά χώματα το νέο αγωνιστικό πριν πάνε στις αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών και μετά στον πολύ δύσκολο αγώνα.

Η ταχύτητα του Δημήτρη Παρέλλη είναι αδιαμφισβήτητη και απομένει να την μετουσιώσει σε τερματισμό με ένα καλό αποτέλεσμα. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου δίπλα του, ευελπιστούμε ότι οι στόχοι που έθεσαν θα πραγματοποιηθούν.

Για να γίνει κατορθωτή η συμμετοχή των Δημήτρη Παρέλλη και Ανδρέα Παπανδρέου στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις καταλυτικό ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί που θα στηρίξουν το πλήρωμα στον αγώνα. Κύριος χορηγός είναι η εταιρία IRIDA, η οποία παράγει ιχθυοτροφές.

Οι υπόλοιποι χορηγοί είναι η εταιρία Psaltis Auto Parts, Blue Islandκαι Anco, τους οποίους ο Δημήτρης Παρέλλης ευχαριστεί θερμά.