Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross: Συνεχίζονται οι εντατικές προπονήσεις στην πίστα Αμμοχώστου

Ένας μήνας και εφτά μέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross 2023-2024, η οποία ορίστηκε στις 8 Οκτωβρίου στην πίστα Αμμοχώστου.

Με τις μέρες να πλησιάζουν αρκετοί αθλητές ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πρώτο αγώνα. Εμείς βρεθήκαμε στην πίστα Αμμοχώστου όπου η νέα διαχειριστική επιτροπή με μπροστάρη τον Ανδρέα Ττασινάρη που ανέλαβε την συντήρηση και όχι μόνο της πίστας προέβη σε λίφτινγκ με σκοπό την περεταίρω αναβάθμιση του αγωνιστικού τερέν.

Οι διάφορες αλλαγές που έγιναν αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας ενώ αναμένεται να δούμε και περισσότερο θέαμα στους αγώνες.

Σημαντική προσθήκη στο πρωτάθλημα του 2023/2024 είναι αυτή του Μιχάλη Πάμπουκκα, ο οποίος θα έχει πλήρη εμπλοκή και θα αγωνίζεται στην κατηγορία ΜΧ1 με τα χρώματα της BO MOTOROIL / RINALDI.

Αρκετοί αναβάτες που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στους αγώνες ήταν παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης και μοναδικός τους στόχος όπως πάντα είναι το βάθρο στην πρεμιέρα αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες.

Γιώργος Σιδερένιος, Σάββας Σάββα, Ζανέτος Κουμάη, Χρίστος Μουσή και Πέτρος Θεοφάνους είναι μόνο μερικοί από αυτούς που προετοιμάζονται εντατικά τις τελευταίες μέρες,  ενώ και πολλοί άλλοι αναβάτες δίνουν το παρόν τους ούτως ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Οι προπονήσεις στην πίστα Αμμοχώστου θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, με την πίστα να είναι ανοικτή από το πρωί.

Πέραν από την πρεμιέρα, η πίστα Αμμοχώστου θα φιλοξενήσει και τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες φωτογραφίες

https://www.facebook.com/media/set?set=a.10231853921149263&type=3&notif_id=1693561601982611&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif