ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ RALLY ΣΑΦΆΡΙ ΖΉΤΗΣΕ Η MOUTON

Η επικεφαλής ασφαλείας του WRC, Michele Mouton, ζήτησε από τους διοργανωτές του Rally Σαφάρι να δυσκολέψουν τη διαδρομή του αγώνα.

Η Mouton επισκέφθηκε την Κένυα, για να ελέγξει τις διαδρομές του αγώνα που αναμένεται να κάνει το πρώτο του δοκιμαστικό rally τον Ιούλιο, πριν την ένταξή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η Γαλλίδα, που έχει ανέβει και στο βάθρο στον εν λόγω αγώνα το 1983, δεν έμεινε ικανοποιημένη από το επίπεδο δυσκολίας των ε.δ., ζητώντας από τους Κενυάτες να επιληφθούν του θέματος.

Μια πηγή από την οργάνωση ανέφερε:

«Η Mouton τόνισε ότι η επιθυμία της, αλλά και του κόσμου είναι να δουν το Safari σαν έναν πραγματικά δύσκολο αγώνα τόσο για τα πληρώματα, όσο και για τα αυτοκίνητα.

Παρόλο που ο αγώνας θα μειωθεί στα 500 χλμ και τις τρεις ημέρες, θα πρέπει να παραμείνει σκληρός για τους οδηγούς που είναι τόσο κοντά μεταξύ τους στους αγώνες, με δέκατα να τους χωρίζουν.

[Η Mouton] δήλωσε ότι οι ειδικές ήταν τέλειες, αλλά θα μπορούσαν να βελτιωθούν για να κάνουν για να το κάνουν πιο δύσκολο για τους οδηγούς αλλά και με γνώμονα την ασφάλεια.»

Πηγή:totalracing.gr