Με αποφασιστικότητα και με τη HTFX στο πλευρό του στη Μεγάλη Βρετανία ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας στο πλευρό του τον Χρυσό χορηγό του, την εταιρεία HTFX, βρίσκεται ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, εκφράζοντας αποφασιστικότητα για μία καινούργια αρχή στον τρίτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, μετά τις ατυχίες στους δυο πρώτους αγώνες σε Ισπανία και Ιταλία. Οι δυο κούρσες του αγώνα στην πίστα του Brands Hatch θα γίνουν το Σαββατοκύριακο, 8&9 Ιουνίου.

«Στόχος είναι να επανέλθουμε στις νίκες μετά τις ατυχίες με τα μηχανικά προβλήματα και τα ατυχήματα σε Βαλένθια και Ιταλία, όπου μπορεί να ήταν θετικά τα αποτελέσματα, όμως δεν ήταν αυτά που με αντιπροσωπεύουν» δηλώνει ο Κύπριος οδηγός και προσθέτει: «Κάνουμε λοιπόν μια νέα αρχή. Δουλέψαμε αρκετά με το νέο αυτοκίνητο, το Νο1, που είχαμε στην Ιταλία και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού». Σημειώνεται ότι αντιπρόσωποι της εταιρείας HTFX, που αποτελεί τον Χρυσό χορηγό για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, θα δουν δια ζώσης τις προσπάθειές του, αφού έλαβαν VIPTickets.

Ο Κύπριος οδηγός έχει θετικές αναμνήσεις από την πίστα στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς πέρσι στις δυο κούρσες, στην κατηγορία EURO NASCAR 2, ανέβηκε ισάριθμες φορές στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Η πίστα του Brands Hatch είναι η δεύτερη μικρότερη του πρωταθλήματος, μετά την πίστα Raceway Venray της Ολλανδίας, όπου είναι ο επόμενος σταθμός στο πρόγραμμα (σ.σ. 30 Ιουνίου). Κάθε γύρος της Brands Hatch είναι απόστασης 1,929χλμ και οι οδηγοί θα κάνουν 38 γύρους για να καλύψουν συνολικά 73.30χλμ.

«Σίγουρα θα μετρήσει η σταθερότητα του οδηγήματος. Η συγκεκριμένη πίστα δεν συγχωράει λάθη. Το παραμικρό λάθος μπορεί να σου κοστίσει αρκετό χρόνο, γιατί έχεις να κάνεις τον γύρο σε 50 δευτερόλεπτα» σημειώνει ο οδηγός της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports. Στη συνέχεια, ο 27χρονος προσθέτει: «Είναι κάτι που απέδειξα όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο μέγιστο. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα, ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε εγώ και η ομάδα, γιατί οι ατυχίες σε Ισπανία και Ιταλία σίγουρα δεν ήταν αντιπροσωπευτικές τόσο για τον Βλαδίμηρο όσο και για την ομάδα».

Στο πρόγραμμα του διημέρου, το Σάββατο (08/06) θα γίνουν αρχικά το πρωί τα προκριματικά, ενώ το απόγευνα θα διεξαχθεί η πρώτη κούρσα, για να ακολουθήσει την Κυριακή (09/06) η δεύτερη κούρσα στη Μεγάλη Βρετανία.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα, στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής είχε δυο πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα, ενώ στον προηγούμενο αγώνα, στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία, όπου έτρεξε για πρώτη φορά με το αυτοκίνητο με το Νο1 στις πόρτες, έλαβε μέρος– μετά από πρόκληση της ομάδας του – και στους αγώνες της κατηγορίας EURO NASCAR 2, έχοντας δυο τερματισμούς στο τοπ-5 (4ος και 5ος).

Χρυσός χορηγός στην προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η εταιρεία HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η ENEOS Motor Oil, η Psaltis Auto Parts,η Televantos Used Trucks, η PrivenGAS, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.