Η Range Rover είναι ο επίσημος χορηγός του τουρνουά Wimbledon

Η Range Rover, η κορυφαία μάρκα πολυτελών SUV στον κόσμο ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με το φετινό τουρνουά τένις του Wimbledon. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Range Rover συμμετέχει ως επίσημος χορηγός με το παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο.

Το τουρνουά του Wimbledon είναι το κατεξοχήν βρετανικό αθλητικό highlight του καλοκαιριού, το οποίο θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. Ο θεσμός θα υποστηριχθεί για πρώτη φορά με τη RangeRover ως επίσημο συνεργάτη οχημάτων για το 2024. Με τη μετάβαση από την Jaguar στην Range Rover, η υποστήριξη της JLR προς το τουρνουά διαρκεί πλέον περισσότερο από μία δεκαετία.

Ο στόλος της μάρκας θα περιλαμβάνει τα τελευταία plug-in ηλεκτρικά υβριδικά μοντέλα Range Rover και RangeRover Sport όπου θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των παικτών, των ομάδων τους και των αξιωματούχων από και προς τους επίσημους χώρους διεξαγωγής του τουρνουά. Τα plug-in ηλεκτρικά υβριδικά μοντέλα RangeRover και Range Rover Sport θα χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις φόρτισης στο χώρο του τουρνουά για να μεγιστοποιηθεί η χρήση της αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας του Range Rover που φτάνει τα 75 μίλια.

Η μείωση των εκπομπών ρύπων των οχημάτων αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της θετικής δέσμευσης του Wimbledon για το περιβάλλον. Η υποδομή φόρτισης στο πρόσφατα ολοκληρωμένο Indoor Tennis Centreτροφοδοτείται από ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια και είναι ικανή να φιλοξενήσει αυξανόμενο αριθμό υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς συνεχίζεται η πρόοδος προς την επίτευξη του στόχου του AllEngland Club για καθαρές μηδενικές λειτουργικές εκπομπές το 2030.

Η Range Rover δίνει το παράδειγμα με εκπληκτική τεχνολογία, απαράμιλλη φινέτσα και απαράμιλλο εύρος δυνατοτήτων, που βασίζονται σε πάνω από πενήντα χρόνια εξέλιξης- παρέχοντας τα πιο πολυτελή SUV για παγκόσμιους πελάτες. Κάθε Range Rover είναι διαθέσιμο ως plug-in ηλεκτρικό υβριδικό, ενώ το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Range Rover αναμένεται να αποκαλυφθεί αργότερα φέτος.