Ετοιμοπαράδοτα Jeep® Compass e-Hybrid με όφελος 6.000 ευρώ!

Η εταιρεία CiC AUTOMASTERS, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Jeepστην Κύπρο, προσφέρει το νέο Jeep® Compass e-Hybrid με όφελος €6.000. Μια προσφορά που αφορά ετοιμοπαράδοτα Jeep® Compass e-Hybrid στην έκδοση εξοπλισμού High Altitude. Μαζί και 5ετές εργοστασιακή εγγύηση. Το Jeep® Compass με το σύστημα κίνησης e-Hybrid και αυτόματο κιβώτιο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με ένα υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και σωρεία τεχνολογιών αιχμής στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας.

Η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου. Εξωτερικά οι νέοι τροχοί των 19’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας. Παράλληλα, το νέο Jeep® Compass e-Hybrid διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, σχεδιασμένα για να σας υποστηρίζουν σε όλη την οδηγική εμπειρία.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει τον νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά, και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 15 kW (20 HP). Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα e-Hybridτης Jeep® έχει τη δυνατότητα να κινήσει το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, στους ελιγμούς μέσα στην πόλη και κατά την διάρκεια παρκαρίσματος. Αυτό το χαρακτηριστικό, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην κατανάλωση καυσίμου η οποία σε συνδυασμένο κύκλο δεν ξεπερνά τα 5,8λ./100χλμ., ενώ οι εκπομπές του CO2 σε συνδυασμένο κύκλο φτάνουν τα 130γρ./χλμ. (σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP).

Πρόσφατα το Jeep® Compass κατέκτησε την κορυφαία διάκριση “TOPSAFETY PICK” στις δοκιμές ασφάλειας που πραγματοποιεί ο ανεξάρτητος οργανισμός Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) στις Η.Π.Α. Συνολικά το νέο Compass εφοδιάζεται με περισσότερα από 75 προηγμένα συστήματα που αφορούν στην παθητική και ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει το μοντέλο.