Απονομές Πρωταθλημάτων Power Drift Club

Σε μια ωραία εκδήλωση το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, σε χαλαρή ατμόσφαιρα στο καφεστιατόριο OASIS στην χοιροκοιτία, είχαμε τις απονομές των πρωταθλημάτων του Power Drift Club για τους πρωτεύσαντες στις κατηγορίες Pro και Semi Pro.

Στην κατηγορία Pro βραβεύθηκε ο πρωταθλητής Πάμπος Χαραλάμπους πρωταθλητή, ο δευτεραθλητήςς τον Γιώργο Χριστοφόρου “Ελα Κόκο” και ο τρίτος στη γενική κατάταξη Enver Haskasap.

Στην Semi Pro κατηγορία είχαμε πρωταθλητή τον Ahmet Oksuzoglulari, δευτεραθλητή τον Erdogan Asik και στην τρίτη θέση τον Γιώργο Τσιελεπή.

Μετά τις απονομές ακολούθησε η βράβευση των χορηγών και υποστηρικτών για την χρονιά που μας πέρασε. Οι οποίοι είναι Eneos, Maxxis Tyres, Monster Energy Drink και υποστηρικτές Vapor Racing, MCM, CC Racing Dyno, Miller Oils, Timotheos Autobody, LCE Sparsis, Boost pro shop, NASTAMA,www.prorcaetune.com, Andreas Sourouklis,PSI,Drift NEU  Team, Stelios Sandwich και VV Media Services .

Με το πέρας των βραβεύσεων ακολούθησε δεξίοση με πλούσιο μπουφέ, φαγητό και ποτό συνοδεία Κρητικού συγκροτήματος.

Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε το Power Drift Club, για την εξαιρετική διοργάνωση, όλους του διακριθέντες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επερχόμενο πρωτάθλημα.