Ο Adamo συμμερίζεται την άποψη του Ogier

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport Andrea Adamoμίλησε έξω από τα δόντια, όντας για ακόμα μια φορά ειλικρινέστατος και ευθύς.

Συζητώντας τον αριθμό αγώνων που απαιτούνται για να στευθεί κάποιος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος και συμμερίστηκε την άποψη του Ogier. «Γ@….το, ναι», ανέφερε ο Adamo. «Για μια φορά συμφωνώ σε κάτι με τον Ogier. Αυτή είναι μεγάλη μέρα».

Ο Γάλλος οδηγός της Toyota προηγείται στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και ήταν ξεκάθαρος με το γεγονός ότι για να αναδειχθεί κάποιος πρωταθλητής το 2020 πρέπει να γίνουν περισσότεροι αγώνες πέραν των τριών που διεξήχθησαν μέχρι σήμερα.

«Έχει απόλυτο δίκαιο», πρόσθεσε ο Adamo. «Χρειαζόμαστε όσο πιο πολλούς αγώνες γίνεται. Δε θεωρώ σωστό να αναδειχθεί κάποιος πρωταθλητής μετά από τρείς αγώνες και για να είμαι ξεκάθαρος δεν το λέω επειδή η Hyundai δεν προηγείται».

Υπάρχουν έντονες συζητήσεις μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών του WRC για το τι θα απογίνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, όπου μέχρι στιγμής έγιναν μόνο τρείς αγώνες και ακυρώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα άλλοι τρείς. Πλέον, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αγώνες πέραν του φετινού αρχικού προγράμματος θα συμπεριληφθούν στο νέο ημερολόγιο ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.