Μιχάλης Πάμπουκας: Τέταρτος στη Δράμα μετά από πολύ καλή εμφάνιση

2020 MXGR DRAMA Ι

Ο Παγκύπριος Πρωταθλητής Motocross στην κατηγορία MX2, Μιχάλης Πάμπουκκας, βρέθηκε στην πίστα της Προσοτσάνης στη Δράμα, ως φιλοξενούμενος αλλά και με την τεχνική υποστήριξη της KTM S.E.E. για τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2020.

Ο Πρωταθλητής μας αγωνίστηκε στην κατηγορία MX1 έχοντας κατα γενική ομολογία μεστή παρουσία, έδειξε ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο κατακτώντας την τέταρτη θέση γενικής, έχοντας να αντιμετωπίσει δυνατούς αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας ΜΧ στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Πάμπουκας ξεκίνησε με τον αγώνα κατάταξης το Σάββατο κατακτώντας την τέταρτη θέση γενικής, έχοντας γράψει τον 3ο ταχύτερο γύρο. Στον αγώνα της Κυριακής ο πρωταθλητής μας κατάφερε να κατακτήσει δύο τέταρτες θέσεις, γράφοντας συνάμα δύο τρίτους ταχύτερους χρόνους. Ο Πάμπουκκας πίεσε στο όριο για το τελευταίο σκαλοπάτι του βάθρου και στα δύο περάσματα καταφέρνοντας να φτάσει πολύ κοντά στο στόχο του σε μια πίστα η οποία ήταν βρεγμένη και το προσπέρασμα δύσκολο μέχρι αδύνατο. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε αρκούμενος στην τιμητική 4η θέση γενικής.

Η παρουσία του νεαρού μας οδηγού γίνεται ακόμη πιο σημαντική αν αναλογηστεί κανείς ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά στην συγκεκριμένη πίστα.  Μπορεί να μην κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο σε αυτό τον αγώνα αλλά είμαστε σίγουροι οτι θα τα καταφέρει την επόμενη φορά.

Σε δηλώσεις του ο Πρωταθλητής μας Μιχάλης Παμπουκκας μας ανάφερε: «ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας τον οποίο λάτρεψα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας απο την πίστα να σας αναφέρω ότι είναι χτισμένη σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, μέσα στο δάσος.  Μιά πίστα η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετικά τεχνική. Εκεί συνάντισα ένα πολύ φιλικό περιβάλλον με τους ανθρώπους της KTM Ελλάδος κύριο Στάθη Κοσμίδη, Παντελή Καριμάλη και Μανώλη Νανάκο να βρίσκονται δίπλα μου σε ότι βοήθεια ζητούσα. Οι Ελλαδίτες συναθλητές μου επίσης ήταν εξαιρετικά βοηθητικοί απένατι μου σε ότι απορεία είχα σε σχέση με τον αγώνα. Σε αυτούς θα ήθελα να προσθέσω και τρεία άτομα που ταξίδεψαν μαζί μου απο την Κύπρο στηρίζοντας με ψυχολογικά αλλά και σε ότι άλλο χρειαζόμουν. Αυτοί δεν είναι άλλοι απο τους Θεόδωρο Πάμπουκκα, Νεκτάριο Χριστοδούλου και Παναγιώτα Λεωνίδου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξη. Θα ήθελα αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξανααγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι μια εξαιρεική εμπειρία. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς και υποστηρικτές της προσπάθειας μου οι οποίοι είναι οι  Kedris Constructions LTD , Moto 24, Σάββα Κων/νου Λακαταμίτη και Υιοι, TW Tool Warehouse, Τυροκομείο Πάμπουκκα, Motul, Bike Alert, Gerasimos Constructions LTD, Motorian Man, Ε & Μ Κακκις BROS Μεταλλικές Κατασκευές, M.S.S.C. LTD, Moto House, Physio & Kinisis, Το Στέκκι Του Μαρίνου, Techno Mousse, Ευτυχία – Μάριος Ηροδότου, Αntreas Poupas NEW LOOK BY Maria Pampoukka, Michalis Psillos, Ταβέρνα Ελαιαστρο, Ο Parperis sou και την Πάμπουκκας & Υίοι, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το συγκεκριμένο αγώνα.» 

Για την ιστορία ο αγώνας ο οποίος ήταν ο πρώτος μετά τους περιορισμούς της πανδημίας COVID-19, επέστρεφε στην συγκεκριμένη πίστα μετά 39 χρόνια απουσίας.

Φωτογραφίες: CP PROTUCTIONS