WRC Ράλι Γερμανίας – Μέρα 2η : Κίνηση ματ!!

Η ολοκλήρωση της 2ης μέρας του ράλι Γερμανίας βρήκε τον Sebastian Ogier να φιγουράρει πρώτος στη γενική κατάταξη, μετά την κίνηση ματ που έκανε στους αντιπάλους του στη 40αρα Panzerplatte Lang. Κατάφερε να κερδίσει και τις δυο φορές τη μεγαλύτερη ειδική του αγώνα και αποσπάστηκε 33.4 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο Andreas Mikkelsen βάζοντας πλώρη για την τρίτη νίκη στη χρονιά.

dee (4)

Ο Mikkelsen ξεκίνησε τη δεύτερη μέρα από την πρώτη θέση όμως δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον μεγάλο του αντίπαλο. Δεν απέφυγε το λάθος, όπου έχασε το σημείο φρεναρίσματος και μαζί πολύτιμα δευτερόλεπτα και έτσι την τελευταία μέρα θα δώσει τη μάχη με τα δυο Hyundai των Dani Sordo και Thierry Neuville  για τη δεύτερη θέση. Τους τρείς οδηγούς χωρίζουν μόλις 4 δευτερόλεπτα και η αυριανή μέρα αναμένετε συναρπαστική.

dee (1)

Ο Sordo φαίνετε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και βρίσκετε τρίτος με διαφορά μόλις 4 εκατοστά του δευτερόλεπτου από τον ομόσταυλο του Neuville. Στην πέμπτη θέση ακολουθεί το τρίτο Hyundai του Hayden Paddon και την εξάδα συμπληρώνει ο Mads Ostberg.

dee (2)

Στην κατηγορία WRC2 εύκολο έργο έχει ο Esapekka Lappi, καθώς ξεκαθάρισε νωρίς την υπόθεση νίκη στην κατηγορία. Στη δεύτερη θέση είναι ο Jan Kopecky και την τριάδα συμπληρώνει ο Armin Kremer.

Η μέρα σημαδεύτηκε από το ατύχημα που είχε ο Stephane Lefebvre στη 10η ειδική (Panzerplatte), η οποία διεκόπη για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο το πλήρωμα όπου οι γιατροί εγχείρησαν τον αριστερό αστράγαλο του συνοδηγού Moreau.

Ο αγώνας ολοκληρώνετε την Κυριακή με τέσσερις ειδικές διαδρομές και όπως όλα δείχνουν ο Sebastian Ogier θα πανηγυρίσει την τρίτη νίκη στη σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.