CMF Rally of Cyprus – Μέρα 2η: Δημοσθένους/Χριστοδούλου ελέγχουν τον ανταγωνισμό

Η δεύτερη μέρα του CMF Rally of Cyprus έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ αφού διεξήχθησαν οι δυο από τις τέσσερις ειδικές του σκέλους.

Με δυο ειδικές ακόμα να απομένουν, οι Petrolina Racing Team Δημοσθένους/Χριστοδούλου (Skoda Fabia R5) ελέγχουν τον ανταγωνισμό και προηγούνται στην γενική κατάταξη.

Οι Petrolina Racing Team Γαλαταριώτης/Ιωάννου (VW POLO GTI R5) συνεχίζουν και σήμερα την αντεπίθεση τους και μέχρι στιγμής ήταν οι ταχύτεροι στο πρώτο πέρασμα από τα Λεύκαρα και Άγιο Επιφάνιο. Οι περσινοί πρωταθλητές εξακολουθούν να είναι δεύτεροι γενικής και οι βαθμοί που θα μαζέψουν το πιθανότερο από αυτή τη θέση τους βάζουν σε θέση οδηγού εν όψη του τελευταίου αγώνα.

 

Τρίτοι γενικής ανέβηκαν οι Παφίτης/Γραμμένος (Mitsubishi LancerEvo IX) μετά και την εγκατάλειψη των Γιώργο και Παύλου Εγγλέζου (Mitsubishi Lancer Evo IX) στα Λεύκαρα.

 

Οι Τιμοθέου/Π. Σιάλος (Peugeot 208 Rally4) ανέβηκαν τέταρτοι γενικής μετά και την εγκατάλειψη των Μιχαηλίδη/Δαμιανού, ενώ παράλληλα προηγούνται και στην κατηγορία RC4, με την διαφορά από τους πέμπτους γενικής και δεύτερους στην RC4  ShockslabΠολυκάρπου/Κ. Σιάλο (Peugeot 208 Rally4) να αυξάνεται στο ένα λεπτό και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη.

Έκτοι γενικής είναι οι Παντελή/Νέστωρος (Peugeot 208), έβδομοι οι Petrolina Racing Team Γιάγκου/Νικολάου (Hyundai i20 R5) και όγδοοι οι Σωτήρης αι Χρήστος Πετρακίδης (Ford Fiesta), οι οποίοι προηγούνται και στην κατηγορία RC5.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Σκορδής/Χρυσάνθου (Ford Fiesta) και Σταύρου/Πιερή (Suzuki Swift).

e0df6bcb-a480-4e03-843e-a88f395dd1c5_Overall after SS6 (1)