Συνεχίζει την προσπάθειά του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το πλήρωμα της VE Rally Team παρά τα προβλήματα!

Έπειτα από το πρόβλημα με την κρεμαγιέρα που τους έθεσε προσωρινά εκτός ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, οι Βασίλειος Βελάνης-Ηλίας Παναγιωτούνης επέστρεψαν το Σάββατο και κατάφεραν να φτάσουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου εδράζεται το Service Park του αγώνα.

 

Η μέρα δεν ήταν απροβλημάτιστη για το πλήρωμα της VE RallyTeam, καθώς με το «καλημέρα» αντιμετώπισε δύο κλαταρίσματα, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό χρόνο: «Η ατυχία της Παρασκευής δεν μας άφησε πολλά περιθώρια για να διεκδικήσουμε κάτι καλό στον εθνικό μας αγώνα. Η στρατηγική του Σαββάτου ήταν να κινηθούμε σε γρήγορο ρυθμό, ώστε να το ευχαριστηθούμε και να προσφέρουμε θέαμα στους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές του αγώνα», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλειου Βελάνη μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο οποίος συμπλήρωσε: «Δυστυχώς η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Στην πρωινή διαδρομή αντιμετωπίσαμε δύο κλαταρίσματα, με αποτέλεσμα να χάσουμε χρόνο, γεγονός που μας ανάγκασε να αλλάξουμε τη στρατηγική μας, καθώς εξαντλήσαμε τις ρεζέρβες που είχαμε μαζί μας στο Skoda Fabia RS Rally2»

Το δίδυμο της VE Rally Team, έκοψε ρυθμό στη συνέχεια, θέλοντας να αποφύγει τις πέτρες που έκρυβαν οι σκληρές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα, ωστόσο ένα μηχανικό πρόβλημα καθυστέρησε εκ νέου το πλήρωμα: «Στη δεύτερη διέλευση από τους Αγίους Θεοδώρους έσπασε ο επιλογέας ταχυτήτων, κάτι που μας ανάγκασε να σταματήσουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, καταφέραμε να επιδιορθώσουμε προσωρινά τη βλάβη και καταφέραμε να αγωνιστούμε στην Υπερειδική διαδρομή και να επιστρέψουμε στο Service Park της Λαμίας», δήλωσε ο οδηγός της ομάδας, Βασίλειος Βελάνης, ενώ σχετικά με τον στόχο του πληρώματος στο τρίτο και τελευταίο σκέλος του αγώνα, δήλωσε: «Σαφέστατα στόχος μας την Κυριακή είναι να το ευχαριστηθούμε και κυρίως να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και κάποιο κλατάρισμα. Το ελπίζουμε!».

Η αυλαία του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πέφτει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με τις τρεις τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Μεγάλος χορηγός της φετινής συμμετοχής της VE Rally Team είναι το VEL Investment Fund. Το VEL Investment Fundδραστηριοποιείται εκτενώς σε όλη την Ευρώπη (αλλά και την Ασία), εστιάζοντας στον τομέα του Real Estate, το private equity, τις start-up εταιρείες, τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και τον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.Την προσπάθεια στηρίζουν η Toyotomi, ηγέτιδα μάρκα στην αγορά κλιματισμού και θέρμανσης, η Ergoromκατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Ακολουθήστε την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035389826932

Instagram: https://www.instagram.com/ve2rallyteam/