Μια τρελλή πρόταση γάμου!!

Την πίστα “Achna Speedway” επέλεξε ο πρώην πρωταθλητής Carting Αλέξανδρος Αλεξάνδρου για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδίας του Έλια Ιωαννίδου.

Το σκήνικό στήθηκε απο νωρίς και με πρόφαση γυρίσματος ενός βίντεο κλίπ μετέβησαν στην γνωσή πίστα στην ‘Αχνα. ‘Εκει τους περίμενε ο πρωταθλητής του παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift Γιώργος Χριστοφόρου “Ελα Κόκο” και ένα τηλεοπτικό συνεργείο.

Όλα ξεκίνησαν με τον γίο του Χριστάκη (ιδιοκτήτη της πίστας) Μάριο να κάνει την παρουσία του με το αγωνιστικό και την Έλια να περιμένει απο το αυτοκίνητο να κατεβεί ο Αλέξανδρος για να της κάνει έκπληξη για τα γενέθλια της. Απο το αγωνιστικό όμως κατέβηκε η βαφτιστικιά της Ρεβέκκα, κρατώντας μια τούρτα και της ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Το κυρίος κομμάτι της έκπληξης δεν είχε ολοκληρωθεί όμως αφού ενώ η Έλια στεκόνταν στην μέση της πίστας, ο Γιώργος Χριστοφόρου με συνοδηγό τον Αλέξανδρο, μπήκαν πλαγιολισθαίνοντας με το γνωστό BMW E30, κάνοντας Donut γύρω απο την Έλια Ιωαννίδου.  Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος κατέβηκε απο το αγωνιστικό φορώντας της στολή που είχε σαν οδηγός cartingκαι το κράνος του, ενώ στα χέρια του κρατούσε μια ανθοδέσμη. Γονάτισε μπροστά στην Έλια έβγαλε το κράνος και καθώς ο Έλα Κόκο πλαγιολίσθαινε γύρω τους της έκανε πρόταση γάμου.

Η απάντηση απο την γνωστή ηθοποίο ήταν θετική, η οποία χθές γίορτασε τα γενέθλια της με τον καλύτερο τρόπο.

Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε πρώτα απο όλα χρόνια πολλά στην Έλια για τα γενέθλια της και στο ζευγάρι η ώρα η καλή και βίο ανθόσπαρτο.

Φωτογραφίες: George Siammas