Αισθητικές αναβαθμίσεις για τα μοντέλα CRF1100L Africa Twin 25YM

Το κορυφαίο off-road μοντέλο της Honda, η CRF1100L Africa Twin, εισαγάγει από φέτος εξωτερικές βελτιώσεις που περιλαμβάνουν μια σειρά αναβαθμισμένων γραφικών και ένα νέο χρώμα για το μοντέλο 25YM, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ελκυστικότητα στο διαχρονικά δημοφιλές πακέτο.

Κρατώντας σταθερά τη μηχανική ποιότητα για την 25YM, η CRF1100L AfricaTwin διατηρεί τις βασικές της εκτός δρόμου δυνατότητες, με την εμφάνιση και την αίσθηση μιας κομψής αγωνιστικής μηχανής. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 1.084cc παράγει μέγιστη ροπή 112Nm με μέγιστη ισχύ 75kW, προσφέροντας συναρπαστικές επιδόσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Η CRF1100L Africa Twin θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις -Standard και ‘ES’ – με διαφορετικούς τύπους ανάρτησης: την πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση Showa και το Showa Electronically Equipped RideAdjustment (Showa EERATM), η οποίο προσφέρει βελτιωμένη απόσβεση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, καθώς και τη δυνατότητα αλλαγής της προφόρτισης του πίσω ελατηρίου εν κινήσει.

Η CRF1100L Africa Twin 25YM θα διατίθεται σε τρεις επιλογές χρωμάτων:

  • Κόκκινο Grand Prix – Με νέα γραφικά
  • Matt Ballistic Μεταλλικό Μαύρο – Με κόκκινες πινελιές
  • Άσπρο Pearl Glare – Με νέα γραφικά Tricolore (διαθέσιμα αποκλειστικά στην έκδοση ‘ES’).

Η έκδοση CRF1100L Africa Twin Adventure Sports προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία από το αδερφάκι της χάρη στη δεξαμενή καυσίμου των 24,8 λίτρων και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον μπροστινό τροχό 19″ που παρουσιάστηκε για την 24YM για να βελτιώσει περαιτέρω την οδηγική εμπειρία στην άσφαλτο.

Η CRF1100L Africa Twin Adventure Sports 25YM διατίθεται σε δύο επιλογές χρωμάτων:

  • (ΝΕΟ) Matt Iridium Μεταλλικό Γκρίζο – Ένα κομψό νέο χρώμα μοναδικό για την Adventure Sports
  • Άσπρο Pearl Glare – Κλασικό ‘Tricolore’ με νέα γραφικά.