WRX 2020: Ξεκινάει το SHOW

Ξεκινώντας αυτήν την Κυριακή, 23 Αυγούστου στις 20:00, η νέα σειρά «RX Aftertrack» θα φιλοξενηθεί από την τηλεοπτική προσωπικότητα και τον πρώην skateboarder Matthew Pritchard στα κεντρικά γραφεία της Monster Energy στο Stockley Park, συζητώντας για όλα τα πράγματα με συν-οικοδεσπότες τα Monster Girls Giorgia Davies και Laura Bell, ενώ ο δημοσιογράφος του World RX pit Neil Cole θα παρακολουθεί σε κάθε εκδήλωση παρέχοντας γνώση και πρόσβαση από το εσωτερικό της πίστας και των paddock.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις πλατφόρμες Facebook και YouTube του World RX την Κυριακή το βράδυ μετά τον αγώνα WRX του σαββατοκύριακου.

Το «RX Aftertrack» θα περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα κομμάτια απο τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, σε συνδυασμό με μοναδικές συνεντεύξεις, σκίτσα και αντίδρασεις από κάθε αγώνα. Θα δώσει στους οπαδούς του μια πραγματική εμπειρία πίσω από τα παρασκήνια των σαββατοκύριακων του αγώνα World RX.

Ο Paul Bellamy, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Motorsports Events στο IMG, ελπίζει ότι το Show αυτό θα προσφέρει στο άθλημα κάτι μοναδικό.

Είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Monster Energy για να παρέχουμε στους θαυμαστές μια μοναδική εικόνα για το τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια του πρωταθλήματος για πρώτη φορά. Η εκπομπή έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει τους θαυμαστές πέρα από τους ζωντανούς αγώνες και ναεπικεντρωθεί στο άθλημα, τους βασικούς παίκτες, τιςπροκλήσεις και πώς μπορεί να αντληθεί έμπνευση απόάλλα αθλήματα.»

Το «RX Aftertrack» στηρίζεται από τους μακροχρόνιους χορηγούς του World RX Monster Energy και ο Bellamy πιστεύει ότι η εκπομπή θα τους προσφέρει το τέλειο όχημα για να προσεγγίσουν τους οπαδούς των αγώνων σε όλο τον κόσμο, σε μια χρονιά όπου τα ταξίδια είναι περιορισμένα και ο αριθμός των οπαδών σε αθλητικούς αγώνες θα είναι επίσης περιορισμένος.

Πρόσθεσε: «Σε μια χρονιά όπου τα ταξίδια, ο κόσμος στους αγώνες και οι ζωντανές μεταδόσεις είναι περιορισμένα, το «RX Aftertrack» παρέχει το τέλειο όχημα για τον συνεργάτη του πρωταθλήματος για να αλληλεπιδράσει με τους οπαδούς του rallycross σε όλο τον κόσμο.»

Ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η IMG παρουσίασε επίσης ένα νέο περιοδικό, το FIM Speedway World Championship, “Talking Dirt” Fueled by Monster Energy.

Το πρώτο επεισόδιο του «RX Aftertrack» χορηγούμενο από την Monster Energy θα μεταδοθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου από τις 19:00 UK / 20:00 CET στις πλατφόρμες Facebook και YouTube του World RX.