Volkswagen T-Roc Cabriolet : Παιχνίδια καλοκαιριού

Το επόμενο καλοκαίρι η Volkswagen σας έχει έτοιμη την πρόταση για να απολαύσετε τη θάλασσα, τον ήλιο και γενικά τη φύση σε κάθε εκδρομή σας. Ο λόγος είναι ότι το T-Roc, το SUV που γράφει μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά, από την άνοιξη του 2020 θα διατίθεται και σε έκδοση “full open” με μαλακή, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή η οποία ανοίγει με το πάτημα ενός διακόπτη σε χρόνο 9 μόλις δευτ.

Και αν για κάποιους λόγους δεν την ανοίξατε την οροφή πριν ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε καθώς η ανοικτή έκδοση του T-Roc εξοπλίζεται με ένα σύστημα που επιτρέπει τη λειτουργία του με ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα.

Επιπλέον το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με συστήματα ασφαλείας προστατεύοντας τους επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής, ενώ το πααρ-μπριζ φέρει ειδική εενίσχυση.

Το T-Roc cabriolet χρησιμοποιεί την καινούργια πλατφόρμα του ομίλου MQB και φέρει δύο πόρτες.

Όμως με τι κινητήρες θα είναι διαθέσιμο; Δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης θα είναι στη διάθεση των αγοραστών. Και τα δύο βενζίνης τεχνολογίας TSI.

To ένα μοτέρ είναι 3κύλινδρο ενός λίτρου με ισχύ 115 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι με 4κύλινδρο σύνολο 1.500 κ.εκ. με 150 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Πρώτη επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στη Διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης 12-22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:motori.gr