SMracingnews.com: Σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι

Η ιστοσελίδα μας γιορτάζει, καθώς συμπλήρωσε ήδη την πρώτη της χρονιά στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το 2017 ήταν μια χρονιά σταθμός για εμάς, αφού μετά απο αρκετά χρόνια παρουσίας μας ως συνεργάτες στην ιστοσελίδα CYAuto αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την δική μας ιστοσελίδα.

Σε αυτή την πρώτη μας χρονιά προσπαθήσαμε να δώσουμε προβολή σε όσο το δυνατό περισσότερα αθλητικά γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα οποία διοργανώθηκαν στο νησί μας.  Προσπαθήσαμε να σας κρατήσουμε ενήμερους για τα πλείστα τεκτενόμενα σε αγώνες του εξωτερικού, είτε αυτό ήταν το WRC, το ERC, το Μεσανατολικό πρωτάθλημα, F1, MotoGp, MXGP, King Of Nations, Drift, motocross κλπ. Είχαμε παρουσία σε αγώνες του εξωτερικού όπου αθλητές μας διαγωνίστηκαν, με μερικούς μάλιστα να φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Προσπαθήσαμε να προβάλουμε ένα άθλημα το οποίο αν και πρόσφερε και προσφέρει πολλά στην χώρα μας, ήταν και παραμένει ο φτωχός συγγενής του ποδοσφαίρου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα εάν δεν είχαμε την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μας, Νικόλα Κατίκη “Rallypixels”, Χάρη Κλαμούρη Αποστόλη Παλάτου “Grally”,Ηλία Παπά “ID PAPAS’’, Αντρέα Αποστολίδη “Hunter Action Photography”, Mansour Chebli “MMS Rally” και Canben Ozpasa “Mediattack”. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τους δικούς μας, Στάθη Ευσταθίου και Μιχάλη Κοντογιώργη “S&Mpics”, Κούλλη Κυριάκου “KK pics”.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ δεν θα μπορούσε να πάει αλλού εκτός απο εσάς, τους αναγνώστες οι οποίοι μας δείξατε την αγάπη σας απο την πρώτη κιόλας στιγμή. Εσείς οι οποίοι γνωρίζετε πλέον ότι όλα τα νέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα τα βρείτε εδώ. Εσείς που πιστέψατε σε αυτή την προσπάθεια, εσείς είστε η δύναμη που μας κρατά ζωντανούς, που μας δίνει την δύναμη να μεγαλώνουμε.

Αν κατά κάποιο τρόπο αδικήσαμε τον οποιοδήποτε με τα γραφόμενα μας, δεν το κάναμε κακόβουλα.  Εάν στην προσπάθεια μας να διορθώσουμε κάποια κακά απο τους αγώνες στην Κύπρο και κάναμε κριτική στον οποιοδήποτε, ήταν πάντα στο πνεύμα για να βοηθήσουμε να βελτιωθούν οι αγώνες, κυρίως στο θέμα της ασφάλειας.

Το 2018 αναμένουμε να είναι ακόμη πιο καλό, με περισσότερο συναγωνισμό και θέαμα στους αγώνες. Η νέα χρονιά ευελπιστούμε ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή και η smracingnews θα προσπαθήσει να είναι παρών σε όσες περισσότερες διοργανώσεις θα διοργανωθούν στο νησί μας, αλλά και σε διεθνείς αγώνες, είτε με την δική μας παρουσία είτε αυτή των συνεργατών μας. Ευχή όλων μας εδώ στην ιστοσελίδα smracingnews είναι η νέα χρονιά να μας βρει όλους με υγεία πάνω από όλα και στο δικό μας άθλημα η χρονιά να είναι πολύ καλύτερη απο την περσινή.