Sergei Remennik: Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το Ακρόπολις

Ο Sergei Remennik, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα του στην κατηγορία ERC 2 στο EKO Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από τις 1-3 Ιουνίου.

Δεδομένης της σκληρής και απαιτητικής φύσης της αγώνα με βάση την Λαμία, ο Remennik ο οποίος τρέχει με ένα Mitsubishi Lancer της Russian Performance Motorsport, δεν θα έχει εύκολο έργο το προσεχές Σαββατοκύριακο.

“Αυτός ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, ένας από τους σκληρότερους αγώνες από την άποψη της επιφάνειας, με αιχμηρές πέτρες και σκληρές επιφάνειες”, δήλωσε ο Remennik, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Ρώσο MarkRozin. “Το να τερματίσεις εδώ προσέχοντας το αυτοκίνητο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

“Τα αυτοκίνητα κατηγορίας παραγωγής δουλεύουν καλά στους αγώνες με τη μισή απόσταση από τον ευρωπαϊκό αγώνα, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να οδηγήσεις στο ράλι χωρίς το οποιοδήποτε πρόβλημα με ένα αυτοκίνητο κατηγορίας N4.

“Πηγαίνουμε στο Ράλι Ακρόπολις ως πρωτοπόροι στην κατηγορία μας, αλλά υπάρχουν περισσότεροι συμμετέχοντες και αυτό είναι μόνο ένα ενδιάμεσο αποτέλεσμα. Αλλά δεν νιώθουμε άγχος ή πίεση και αυτό είναι ευχάριστο. ”