Bruno Magalhães: Δύσκολο να κερδίσουμε τον Lukyanuk

Ο Bruno Magalhães επικεντρώνεται σε τερματισμό στο βάθρο στο EKO Ράλι Ακρόπολις, παρά να πάει Flutoutγια να εμποδίσει τον Alexey Lukyanuk να φτάσει στις τρεις νίκες στους τρεις πρώτους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι.

Ο δευτεραθλητής του περσινού πρωταθλήματος ERC σκοπεύει να επανέλθει δριμύτερος μετά από ένα σκληρό Rally Islas Canarias – όπου τα μηχανικά προβλήματα του έκοψαν το ρυθμό και του στέρησαν το δεύτερο βάθρο για την χρονιά.

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας με πολύ δύσκολες ειδικές”, δήλωσε ο Πορτογάλος. “Όλοι γνωρίζουν ότι ο Lukyanuk, υπό κανονικές συνθήκες, είναι πολύ, πολύ γρήγορος και είναι πολύ δύσκολο, να βρεθείς μπροστά του. Αλλά σε αγώνες όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά στο Ακρόπολης. Δεν ανησυχώ πολύ για τον Lukyanuk καθώς κύριος μου στόχος είναι να ανεβώ στο βάθρο, διότι και οι άλλοι οδηγοί θα είναι γρήγοροι. Είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω καλό αγώνα. Θέλω πετύχω ένα βάθρο και να πάρω τους βαθμούς αν είναι δυνατόν».

Εάν ο Magalhães μπορέσει να ανεβεί στο βάθρο στην Ελλάδα, τότε σχεδιάζει να αφιερώσει το αποτέλεσμα αυτό στον χορηγό του SEAJETS. «Φτάσαμε μαζί στο Ακρόπολις πριν από ένα χρόνο και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε καλή δουλειά γι ‘αυτούς», είπε. “Ελπίζω να μπορώ να πάρω μια καλή θέση για να τους την αφιερώσω”.

Ο Magalhães, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στο περσινό Ράλι Ακρόπολις την , θα βρεθεί στο τιμόνι ενός ARC Sport ŠKODA Fabia R5. Ο μόνιμος συνοδηγός του Hugo Magalhães θα βρεθεί ξανά στο πλευρό του στον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 1-3 Ιουνίου.