Red Bull KTM: Cairoli μέχρι το 2020

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής motocross Antonio Cairoli, επέκτεινε τη συνεργασία του με την εργοστασιακή ομάδα Red Bull KTM για ακόμα δυο χρόνια (2019-2020). Το συμβόλαιο υπογράφτηκε την προηγούμενη βδομάδα στη Ρώμη, παρουσία του αθλητικού διευθυντή Pit Beirer και του αγωνιστικού διευθυντή Claudio De Carli.

Ο Cairoli είναι ο πρώτος αναβάτης της ΚΤΜ που κέρδισε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κλάση ΜΧ1 και αυτό έγινε το 2010. Με τη νέα συμφωνία η καριέρα του στην ομάδα θα φτάσει τα 11 χρόνια.

Σχετικά με τη νέα συμφωνία ο Cairoli είπε, «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νέα συμφωνία καθώς έτσι γράφω ιστορία με την ΚΤΜ. Τα 8 χρόνια προσφοράς μου στην ομάδα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Η ΚΤΜ είναι η πιο πετυχημένη μάρκα μοτοσυκλετών εκτός δρόμου. Πλέον το κίνητρο μου είναι μεγαλύτερο για τα επόμενα δυο χρόνια».

Σε μερικές μέρες η Red Bull KTM θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για τον πρώτο αγώνα MXGP και η ομάδα θα ξεκινήσει τη σεζόν πρωταθλήτρια και από τις δυο κατηγορίες, την ΜΧ1 και ΜΧ2, για έκτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια.