Rally di Roma Capitale 2021 – Μέρα δεύτερη: Ιταλική υπόθεση

Σε Ιταλική υπόθεση εξελίχθηκε η δεύτερη μέρα του Rally di RomaCapitale με τους Andrea Crugnola και Giandomenico Basso να μονοπολούν το ενδιαφέρων με τις μεταξύ τους μάχες.

Οι δυο τους μέχρι την πέμπτη ειδική μετρούσαν δυο νίκες σε ειδική ο  Crugnola (Hyundai i20 R5) και τρείς ο Basso (Skoda FabiaRally2 Evo). Το τέλος της μέρας βρήκε τον Crugnola να προηγείται με τη διαφορά από τον δεύτερο Basso να είναι στα 5.4 δευτερόλεπτα, γεγονός που προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στην αυριανή τελευταία μέρα του αγώνα.

Ο περσινός πρωταθλητής Alexey Lukyanuk (Citroen C3 Rally2) δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να πλησιάσει τους χρόνους των δυο Ιταλών και είναι τρίτος με διαφορά 21 και  16 δευτερόλεπτα αντίστοιχα από τους δυο πρώτους.

Τέταρτος είναι ο επίσης Ιταλός Damiano De Tommaso (Citroen C3 Rally2). Η διαφορά των 9.2 δευτερολέπτων από τον Lukyanuk δεν είναι απαγορευτική και αναμφίβολα αύριο θα επιδιώξει να κυνηγήσει τον Ρώσσο. Norbert Herczig (Skoda Fabia Rally2) και Efren Llarena (Skoda Fabia Rally2) είναι οι οδηγοί που συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Εφτά ειδικές απομένουν για να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Με βάση τη σημερινή εικόνα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά τόσο όσο αφορά τη νίκη όσο και για την τελευταία θέση του βάθρου.