Psaltis – Eneos Tiger Rally 2018 – 1ο Loop: Ο Γαλαταριώτης προηγείται μετά τις τρείς πρώτες ειδικές

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το πολιτιστικό κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού το Psaltis– EneosTigerRally, τρίτος γύρος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι.

Τα πληρώματα έχουν να αντιμετωπίσουν τρείς ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες, οι οποίες χωρίζονται από ανασυγκρότηση στον εναέριο.

Στου δρόμου τα μισά, οι PetrolinaRacingteamΓαλαταριώτης-Ιωάννου (SkodaFabiaR5) είναι το πλήρωμα που προηγείται μετά το πέρας των τριών  πρώτων ειδικών. Οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου κέρδισαν τις δυο από τις τρείς ειδικές και θα ξεκινήσουν το δεύτερο πέρασμα με πλεονέκτημα 17.9 δευτερολέπτων.

Στη δεύτερη θέση είναι το πλήρωμα PetrolinaRacingteamΤσουλόφτας-Χρυσοστόμου (CitroenDS3 R5), οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα με νίκη στην πρώτη ειδική, όμως στη συνέχεια έχασαν έδαφος. Μεγάλη είναι η μάχη για την τρίτη θέση, καθώς οι τρίτοι PetrolinaRacingteamΔημοσθένους-Λαός (MitsubishiEVO10) και οι τέταρτοι Πολυκάρπου-Σιάλος (MitsubishiEVO9) χωρίζονται μόλις από 1 δευτερόλεπτο και στο δεύτερο πέρασμα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Στην πέμπτη θέση βρίσκονται οι Ζήνωνος-Χριστοφή (MitsubishiEVO9) και την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν μέχρι στιγμής οι Ποσείδιας-Δαμιανού (MitsubishiEVO10).

Στη δικήνητη κατηγορία οι περσινοί πρωταθλητές Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενωφόντος (HondaCivic) στον πρώτο τους φετινό αγώνα είναι το πλήρωμα που προηγείται. Στη δεύτερη θέση είναι οι Νικόλας και Μάριος Χ΄΄Ματθαίου (FordFiesta) και τρίτοι οι Τελεβάντος-Σταύρου, επίσης με FordFiesta.

Η πρώτη μέρα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με ακόμα τέσσερις ειδικές διαδρομές.