O Monteiro είναι έτοιμος για την πρόκληση του Ακρόπολις

Ο Aloísio Monteiro θα συνεχίσει να κερδίζει απο την εμπειρία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ με την παρουσία του στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο Πορτογάλος, στην πρώτη του χρονιά με ένα αυτοκίνητο R5, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί στην ελληνική πρωτεύουσα, έχοντας επιτύχει το στόχο του να τερματίσει στον πρώτο αγώνα της σεζόν, το Azores Airlines Rallye.

“Στις Αζόρες είχαμε καλή εξέλιξη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”, δήλωσε ο Πορτογάλος Monteiro. “Όμως, ο ανταγωνισμός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρός, οπότε πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να γνωρίζουμε τους περιορισμούς μας αλλά και το επίπεδο γνώσης της διαδρομής.

“Νομίζω ότι μπορούμε να βγούμε από την Ελλάδα με ένα καλό αποτέλεσμα, αν μπορέσουμε να το διαχειριστούμε σωστά κατά μήκος των σκληρών ειδικών διαδρομών. Εγώ και ο συνοδηγός μου André Couceiro θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ κατά τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να  ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτή την πρόκληση ».

Ο Monteiro είναι ένας από τους 19 οδηγούς που ανταγωνίζονται με ένα αυτοκίνητο κατηγορίας R5 στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του ΑκρόπολΙς, το οποίο θα εδρεύει στη Λαμία από τις 1-3 Ιουνίου.