Nicosia Rally: Ασυναγώνιστοι οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου

Το Nicosia Rally ολοκληρώθηκε και νικητές του αγώνα αναγράφονται οι Petrolina Racing Team Σίμος Γαλαταριώτης/Αντώνης Ιωάννου.

Οι περσινοί πρωταθλητές οδηγώντας ένα VW POLO GTI, δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα καθώς από την αρχή επέβαλαν το ρυθμό τους και χωρίς να απειληθούν από κανένα ανέβηκαν πρώτοι την ράμπα του τερματισμού στο Press Cafe.

Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά από χθες την δεύτερη θέση, οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου κινήθηκαν σήμερα εκ του ασφαλούς και έφεραν το Hyundai i20 R5 στον τερματισμό μαζεύοντας τους βαθμούς της δεύτερης θέσης ενώ ήταν ταχύτεροι και στην πέμπτη ειδική διαδρομή.

Πρώτο φετινό βάθρο και για τους Γιώργο Νέστωρος/Γιάννο Καλλή, οι οποίοι τερμάτισαν τρίτοι γενικής με το Mitsubishi Lancer Evo X μετά από ένα απροβλημάτιστο αγώνα.

Οι Ζαχαρίας Μανώλη/Ανδρέας Χρυσοστόμου (Peugeot 208 R2) θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στην τρίτη θέση γενικής, όμως η χθεσινή προάφιξη που επέφερε ποινή τους άφησε τέταρτους.

Σήμερα συνέχισαν να γράφουν ανταγωνιστικούς χρόνους και πέραν από την τέταρτη θέση κέρδισαν επίσης την 2WD.

Οι Χρήστος Σκορδής/Πρόδρομος Χρυσάνθου με Ford Fiesta ολοκλήρωσαν στην πέμπτη θέση και πρώτοι στην κατηγορία RC5.

Στην έκτη θέση τερμάτισαν τον αγώνα ο αειθαλής Γιάγκος Γιάγκου με συνοδηγό στο Mitsubishi Lancer Evo IX τον Παναγιώτη Γεωργίου, ενώ παράλληλα κέρδισαν και την RC2.

Αγώνα εξοικείωσης με το Honda Civic EP3 έκαναν οι Νικόλας Κυριάκου/Γιώργος Ζουππουρής και ανέβηκαν στη ράμπα τερματισμού έβδομοι γενικής και πρώτοι στην RCS1.

Οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Χρηστάκης Ππάης πήραν την όγδοη θέση με το Mitsubishi Lancer Evo VI κερδίζοντας παράλληλα την RCS2.

Οι Παναγιώτης Προδρόμου/Ανδρέας Νέστωρος (Honda Civic) επέστρεψαν σήμερα υπο καθεστώς Rally 2 τερματίζοντας ένατοι γενικής και δεύτεροι στην RCS1.

Το μοναδικό γυναικείο πλήρωμα που έτρεξε στον αγώνα ήταν οι Μαρία Χατζηγεωργίου/Μαρία Παπανδρέου με Honda Civic, οι οποίες τερμάτισαν στην δέκατη θέση γενικής και πρώτες στην κατηγορία Mixed.

Οι Κωνσταντίνος και Στέλιος Ζάκος (Honda Civic) αποχώρησαν σήμερα.

Μετά το Nicosia Rally ακολουθεί το LARNACA Acropolis Rally το διήμερο 25-26 Μαΐου.

a4ba662e-3a49-401a-9f5f-30bbdd501b40_Results All SS