MXGP 2019: Ανανέωσε ο Arminas Jasikonis με την Husqvarna

Η Husqvarna Motorcycles ανακοίνωσε ότι ο Arminas Jasikonis επέκτεινε το υπάρχον συμβόλαιο του με την ομάδα motocross στο MXGP Rockstar Energy Husqvarna για ακόμα ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι ο Λιθουανός θα φοράει τα χρώματα της ομάδας μέχρι το τέλος του 2020.

Ο 21χρονος Jasikonis υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Rockstar Energy Husqvarna στο τέλος του 2018. Σηματοδοτώντας την τρίτη πλήρης σεζόν στο MXGP το 2019, ο αναβάτης της Husqvarna FC450 έδειξε ότι έχει μεγάλη προοπτική καθώς σε αρκετές περιπτώσεις τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα. Το καλύτερο του αποτέλεσμα ήταν ο τερματισμός στην τρίτη θέση στο πρώτο hit του αγώνα στην Λομβαρδία.

Παρά το γεγονός ότι είχε ορισμένες πτώσεις φέτος, ο Arminas Jasikonis είναι έκτος στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με τέσσερις αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Jasikonis θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί με τον Pauls Jonass στην Rockstar Energy Husqvarna μέχρι το τέλος του 2020 υπό το άγρυπνο βλέμμα του μάνατζερ της ομάδας Antii Pyrhonen.

Οι Jasikonis και Jonass, εκτός του ότι τα πάνε καλά εκτός αγώνων, την ίδια στιγμή πιέζει ο ένας τον άλλο όταν αγωνίζονται ή όταν προπονούνται, δημιουργώντας έτσι μια πολλά υποσχόμενη ομάδα η οποία είναι συγκεντρωμένη στο να φέρει επιτυχίες κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.