Mercedes: Κατασκευάστηκε η πρώτη ανανεωμένη AMG GT R Pro

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε η κατασκευή της ανανεωμένης σειράς μοντέλων AMG GT της Mercedes.

Από τη γραμμή παραγωγής λοιπόν του εργοστασίου της Mercedes που βρίσκεται στο Σιντελφίγκεν της Γερμανίας κύλισε η πρώτη ανανεωμένη AMG GT R Pro. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι συγκεκριμένα η παραγωγή της ανανεωμένης AMG GT R Pro θα είναι περιορισμένη, ενώ πλέον διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική, νέα ανάρτηση, καλύτερη αναλογία βάρους/ισχύος, ελαφρύτερα μπάκετ καθίσματα και τροχούς.

Η συναρμολόγηση των γερμανικών supercars με Coupe και Roadster αμάξωμα πραγματοποιείται χειροποίητα από το εξιδεικευμένο προσωπικό του εργοστασίου, το οποίο διασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Στις ανανεωμένες AMG GT εντοπίζονται μικρές αισθητικές εξωτερικές αλλαγές, νέο τιμόνι, διαφορετικά κουμπιά στην κεντρική κονσόλα, ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ σύμφωνα με τη Mercedes έχει ενισχυθεί ο οδηγικός τους χαρακτήρας.

Στο εργοστάσιο του Σιντελφίγκεν κατασκευάζονται επίσης οι E-Class (saloon και estate), CLS, S-Class (saloon, coupe και convertible), Maybach και GLA. Η ημερήσια παραγωγή του εργοστασίου είναι περίπου 250 οχήματα και εκεί απασχολούνται πάνω από 25.000 άτομα. Στο εγγύς μέλλον στο εργοστάσιο του Σιντελφίγκεν θα κατασκευάζονται και τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της νέας μάρκας EQ.

Πηγή:motori.gr