M-SPORT: Βασικός ο Greenmsith, αναπληρωματικός ο Suninen

Ο Gus Greensmith είναι η επιλογή της M-SPORT για να οδηγήσει στο WRC όλους τους φετινούς αγώνες, με το δεύτερο εργοστασιακό Fiesta WRC να μοιράζεται μεταξύ των Teemu Suninen και Adrien Fourmuax.

Με τον περσινό αρχηγό της ομάδας Esapekka Lappi να τίθεται εκτός μετά από δική του απόφαση, η M-Sport πήρε την απόφαση να εκπροσωπηθεί από πιο νεαρούς οδηγούς το 2021. Η επιλογή αντικατοπτρίζει τις εμπορικές πραγματικότητες του παγκοσμίου πρωταθλήματος και αφήνει τον πρωταθλητή των κατασκευαστών του 2017 χωρίς οδηγό που κέρδισε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη σύνθεση της για πρώτη φορά μετά το 2015.

Επιπρόσθετα, εκτός από την κοινή χρήση του δεύτερου Fiesta WRC με τον Suninen, ο Fourmaux θα συμμετάσχει επίσης σε ένα πλήρες πρόγραμμα στην κατηγορία WRC2 με ένα Fiesta Rally2.

Ο αγωνιστικός διευθυντής Richard Millener ανέφερε: «Η M-Sportέχει παράδοση στην υποστήριξη νεαρών οδηγών και αυτό είναι κάτι που εξακολουθεί να εφαρμόζει ο Malcolm Wilson, έτσι παραμένουμε πιστοί στους Teemy, Gus και Adrien. Και οι τρείς είναι πολύ ταλαντούχοι και έχουμε επινοήσει προγράμματα για τον κάθε οδηγό επιτρέποντας περαιτέρω πρόοδο στα διάφορα στάδια της καριέρας τους.»