Mηχανικά προβλήματα για τον Τζιωρτζή τη δεύτερη ημέρα στην Τσεχία

Τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε το αυτοκίνητο με τον αριθμό «Νο5» της Academy Motorsport / Alex Caffi Motosports απέτρεψαν τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή από το να έχει μία δεύτερη εξαιρετική ημέρα στον τέταρτο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος NASCAR 2023 που έγινε στην Τσεχία.

Στο EURO NASCAR 2 ο Κύπριος οδηγός χρειάστηκε, ενώ ήταν στην πέμπτη θέση, να αποσυρθεί στα πιτς μετά τους πρώτους γύρους στη Autodrom Most, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Παρά την αρνητική εξέλιξη, ο Βλαδίμηρος που χθες πήρε την πέμπτη του νίκη στη φετινή σεζόν στην κατηγορία, παραμένει στην πρωτοπορία της γενικής κατάταξης με 283 βαθμούς, τρεις μπροστά από τον Γάλλο Paul Jouffreau (280β.). Τρίτος στη βαθμολογία είναι ο Ιταλός Νaska Alberto (277β.), ο οποίος είδε πρώτος την καρό σημαία στον σημερινό αγώνα που έγινε υπό συνεχή βροχή.

Ακολούθως, ο Τζιωρτζής ρίχθηκε στη μάχη της όγδοης φετινής κούρσας στο EURO NASCAR PRO τερματίζοντας στην όγδοη θέση, διατηρώντας την πρωτοπορία του στο Junior Trophy, φεύγοντας από την Τσεχία με το δεύτερο φετινό βάθρο (σ.σ. τερμάτισε τρίτος το Σάββατο) στην κατηγορία όπου φέτος έκανε την παρθενική του εμφάνιση. Νικητής του αγώνα της Κυριακής αναδείχθηκε ο Γάλλος Paul Jouffreau και έγινε ο νεαρότερος που παίρνει νίκη στην κατηγορία, όντας στην ηλικία 19 ετών, 8 μηνών και 29 ημερών.

Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου στη γερμανική πίστα Motorsport Arena Oschersleben.

Στα πιο κάτω λινκ μπορείτε να βρείτε τις δύο κούρσες:

NASCAR PRO —> https://www.youtube.com/watch?v=6urf0v8ZzLw

NASCAR 2—> https://www.youtube.com/watch?v=XpA1-g31L2g