Love Cyprus Golden Stage με χρηματικά βραβεία για τα πληρώματα

Για μια ακόμη χρονιά η Love Cyprus Golden Stage κάνει την παρουσία της στη λίστα των διαδρομών του Ράλι Κύπρος. Διαδρομές που χαρίζουν χρηματικά έπαθλα στους νικητές και αποτελούν ταυτόχρονα πόλο έλξης για Κυπριακά και ξένα πληρώματα στο φετινό Ράλι Κύπρος. Αυτό γίνεται εφικτό μέσα στα πλαίσια της διαχρονικής συνεργασίας μεταξύ Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και Eurosport για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στον εθνικό μας αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μερίδιο από τις 24.000 ευρώ του επάθλου στις δυο τελευταίες ειδικές διαδρομές. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το χρηματικό έπαθλο, που προσφέρει ο ΚΟΤ, αφορά όλους τα πληρώματα, είτε αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είτε στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής είτε στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Το πλήρωμα που θα πετύχει το γρηγορότερο αθροιστικό χρόνο στις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές θα κερδίσει το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ ενώ από επτά χιλιάδες θα κερδίσει τόσο ο νικητής της δικίνητης κατηγορίας όσο και ο νικητής ανάμεσα στα Κυπριακά πληρώματα.

Μια κίνηση που χαιρέτισε και ο ίδιος ο Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (ERC), Jean-Baptiste Ley υπογραμμίζοντας τις προσπάθειες του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου και της διοργάνωσης για την προώθηση του Ράλι Κύπρος και της Κύπρου γενικότερα. Παράλληλα, ο κ. Ley υπογράμμισε τη στήριξη που προσφέρουν οι αρχές της Κύπρου προς τον αγώνα.
Ο Εθνικός μας αγώνας, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του τόπου, θα είναι φέτος ο τέταρτος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, ο τρίτος γύρος του Μεσανατολικού πρωταθλήματος και ο τέταρτος γύρος του Παγκυπρίου πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στις 16-18 Ιουνίου.