Limassol Trial Rallysprint 2019: Όλα έτοιμα για ένα συναρπαστικό αγώνα

Το Σάββατο 11/5 διεξάγετε στο χωριό Ανώγυρα ο δεύτερος αγώνας trial rallysprint, με διοργανωτή τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ανώγυρας.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν από την πλατεία του χωριού, ενώ ακολουθεί η δράση με την έναρξη του αγώνα στις 9:48.

Αν και ο αγώνας δεν προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα, εντούτοις οι 27 συμμετέχοντες και η μήκους 22km διαδρομή, υπόσχονται θέαμα και έντονο συναγωνισμό.
Οι αγώνες trial rallysprint αποτελούνται από μια χωμάτινη διαδρομή όπου οι διαγωνιζόμενοι περνούν τρείς φορές και νικητής αναδεικνύετε αυτός που θα αθροίσει το μικρότερο αποτέλεσμα σε χρόνο.


Τον πρώτο αγώνα που έγινε στη Λευκωσία κέρδισε ο Σίμος Γαλαταριώτης, ο οποίος όμως δε θα τρέξει στην Ανώγυρα. Αυτό αφήνει ανοικτή τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, με τους Σταύρο Αντωνίου, Γιώργο Αγαθοκλέους, Φοίβο Νικολάου και Σταύρο Ζήνωνος να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη.

Provisional Starting List Lac Trialrallysprint 2019


Πέραν από τη γενική κατάταξη, ενδιαφέρων παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες κλάσεις. Στην RCS2, όπου συμμετέχουν συνολικά 10 αυτοκίνητα, αρκετοί οδηγοί έχουν τα φόντα για διάκριση. GSO, Σταύρος Ζήνωνος και Pieri Junior είναι εκ των φαβορί, χωρίς φυσικά να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.


Στη δικήνητη κατηγορία τρέχουν 7 αυτοκίνητα και η μονομαχία μεταξύ του έμπειρου Σκεύου Γερολέμου και του ταλαντούχου Θωμά Θεοφάνους αναμένετε με μεγάλο ενδιαφέρων.


Προσβάσεις

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού έκανε τρομερή δουλειά πριν από την έναρξη τους αγώνα. Πέραν από την επιλογή της διαδρομής, μερίμνησε όπως δοθούν προσβάσεις στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, καθώς επίσης και σημεία θέασης. Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε πως θα πάτε στον αγώνα καθώς και σημεία παρακολούθησης.

Itinerary Trial Rallysprint 2019

Highway to Anogyra Roadbook

Πλατεια Ανωγυρας

Σημείο 1

Σημείο 2

Σημείο 3

ANOGYRA TRIAL RALLYSPRINT 2019 MAP

Provisional Starting List Lac Trialrallysprint 2019

Trial Standings

Επίσης το χωριό Ανώγυρα, πέραν από τη φιλοξενία του αγώνα είναι έτοιμο να υποδεχτεί και τους φίλους του αθλήματος, καθώς θα μπορούν να γευματίσουν στην ταβέρνα η «Πλατεία της Ανώγυρας».