King of Nations – Σχολή Drift

Ανταποκρινόμενη στην ολοένα και μεγαλύτερη αυξημένη ζήτηση για επαγγελματική προσέγγιση στην εκπαίδευση νέων Drifters, το King Of Europe ανακοίνωσε σήμερα την δημιουργία του King Of Nations Drift School.

Η King of Europe Ltd, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία επαγγελματικών σχολών Drift σε 5 ηπείρους για την μακροπρόθεσμη των νεαρών Drifters σε όλο τον κόσμο. Οι σχολές αυτές θα διευθύνονται είτε απευθείας από την King Of Europe Ltd είτε μέσω franchising αντιπροσώπου. Η εκπαίδευση που θα προσφέρεται θα είναι διαμέσων έμπειρων οδηγών οι οποίοι ήδη διαγωνίζονται στο πρωτάθλημα King Of Nations. Μια ποιοτική, διασκεδαστική αλλά συνάμα και επαγγελματική προσέγγιση θα είναι οι βασικοί πυλώνες αυτής της νέας προσπάθειας.

Ξεκίνησαν αυτό το παγκόσμιο δίκτυο σχολών drift, στηριζόμενοι στην 13χρονη παρουσία, εστιάζοντας τις προσπάθειες τους στην δημιουργία της επόμενης γενιάς πρωταθλητών Drift. Σε δηλώσεις του ο διευθύνων της σύμβουλος Michael Procureur, ανάφερε ότι “Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε επαγγελματικού επιπέδου σχολές προσφέροντας αυξημένη πρόσβαση σε αυτό το νέο κομμάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού προσελκύοντας με αυτό τον τρόπο νεαρούς με πολλές προοπτικές”.

Το King Of Europe, με 26 διεθνείς αγώνες το 2017, είναι μακράν το πιο διαδεδομένο event παγκόσμια, με τηλεοπτική κάλυψη η οποία αγγίζει το εξωπραγματικό αριθμό των 160 και πλέων εκατομμυρίων θεατών στις τέσσερις γωνίες του κόσμου.

Η ομάδα του King Of Europe, έχει θέσει σαν στόχο ακόμη μία επιτυχημένη παρουσία και ενδυνάμωση αλλά και εδραίωση στον χώρο, της φίρμας του “King Of”.  Περισσότερο από το να μπει στις σχολές Drift, θα θέσει ένα πρότυπο με υψηλά επαγγελματικά πρότυπα σχολών σε όλο τον κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα ή επικοινωνήστε με το driftsxhool@kingofeurope.net για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Franchising αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.kingofnations.net/driftschool.