Jaguar E-Pace τώρα και με 200 ίππους!

Η αγγλική φίρμα αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα μηχανικών συνόλων της E-Pace, τοποθετώντας στη βάση της -και κάτω από την έκδοση P250 των 250 ίππων- μία νέα εκδοχή της, η οποία εφοδιάζεται με τον 2λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο Ingenium βενζινοκινητήρα των 200 ίππων.

Σύμφωνα με την Jaguar, η νέα έκδοση της E-Pace διαθέτει τόσο εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα περίπου 220 χλμ./ώρα), όσο και οικονομία καυσίμου με την μέση κατανάλωση να ανέρχεται στα 8,2 λτ./100χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 182 γρ/χλμ. (NEDC).

Παράλληλα, άλλο ένα νέο στοιχείο που διαθέτει πλέον η E-Pace είναι το Smart Settings, προερχόμενο από το ηλεκτρικό I-Pace της αγγλικής μάρκας, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει έως και 10 διαφορετικά προφίλ, μεταξύ αυτών τόσο τον οδηγό μέσω του ασύρματου κλειδιού, όσο και το Bluetoothτου τηλεφώνου του, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τις εκάστοτε λειτουργίες του.

Επιπροσθέτως, η νέα έκδοση της Jaguar E-Pace διαθέτει πλέον ηλεκτρικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, με ρυθμίσειςNormalκαι Dynamic, για περισσότερη άνεση στην πρώτη περίπτωση και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στη δεύτερη.

Πηγή:gazzetta.gr